Košarakaši ‘Radnika’ započeli s pripremama za sezonu

IMG_4829_KK_Radnik_kosarkaKošarkaši i košarkašice košarkaškog kluba “Radnik” Križevci počeli su s pripremama za nadolazeću sezonu. Prošle je godine kroz klub prošlo stotinjak košarkaša i košarkašica, što je itekako velika brojka. Ove se godine nadaju još većem broju košarkaša. Kao i prošle godine također će nastupati u svim muškim kategorijama te u dvije kategorije za djevojčice.

IMG_4844_KK_Radnik_kosarka– Posebno nas veseli što ćemo ove godine krenuti trenirati s najmlađim djevojčicama, od 1. do 4. razreda osnovne škole, kojima će uzor biti naše starije djevojčice koje su već prošle sezone probile led u košarkaškim natjecateljskim krugovima, istaknuo je jedan od trenera mlađih uzrasta Saša Šikić.

IMG_4840_KK_Radnik_kosarkaPrijave za Radnikovu školu košarke traju svakodnevno u dvorani križevačke gimnazije kod njihovih trenera, a dobrodošli su dječaci i djevojčice svih dobnih kategorija.

IMG_4837_KK_Radnik_kosarka IMG_4838_KK_Radnik_kosarka IMG_4839_KK_Radnik_kosarka IMG_4842_KK_Radnik_kosarka IMG_4841_KK_Radnik_kosarka

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.