Pridruži se volonterskoj redakciji Križevci.info!

Krizevci.info alternative logo :((Voliš se pismeno izražavati, komunikativan si i posjećuješ gradske manifestacije? Razmišljaš izvan okvira i ne bojiš se reći nešto drugačije, baciti neko novo svjetlo na društvena događanja? Imaš već iskustva ili je ovo tvoj prvi doticaj s novinarstvom, ali spreman si naučiti nešto novo i dobro djeluješ u kolektivu? Voliš volontirati jer volontiranje obogaćuje, nudi nova iskustva, ali i otvara mnoga vrata?

Ako si se pronašao barem u nekim od ovih pitanja pridruži se volonterskoj redakciji nezavisnog portala Križevci.info, elektroničkog medija s najvećom bazom stalnih čitatelja u Križevcima, postani suradnik i pridruži se u timu koji ovaj neprofitni medijski projekt kreiraju od 2005. godine, s ciljem pružanja informacija, a ne žutila, sa željom širenja znanja i poticanja kreativnosti. Ovisno o angažmanu, portal ti može biti odlična prilika za vježbanje vlastitih spisateljskih vještina i stjecanje dragocjenog iskustva, uz doprinos podizanju informiranosti u lokalnoj zajednici. Čak i ako nisi Križevčanka ili Križevčanin, ili uopće nisi s područja Koprivničko-križevačke županije, važno je da imaš volje za volonterskim radom i želje za stjecanjem novih znanja. Javi se neformalnom porukom s prijedlogom, predstavi se i postani suradnikom ili članom redakcije križevačkog nezavisnog portala.

Nezavisni portal Križevci.info obukao je sada već davne 2013. novo ruho u želji da nastavi što bolje informirati i okupljati Križevčanke i Križevčane putem Interneta ma gdje god se nalazili. No, moderan dizajn i tehničke mogućnosti nisu dovoljne da bi ovaj portal nastavio živjeti. Stoga pozivamo zainteresirane sugađanke i sugrađane da se pridruže timu volontera u novinarskim i spisateljskim aktivnostima. Pokažite svoj talent pisanja i objavljujte još jednu rado čitanu kolumnu ili pružite drugima objektivne informacije o događanjima u gradu iz prve ruke. Pokrenite lokalnu zajednicu! Javite se na redakcija@krizevci.info ili preko kontakt obrasca.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara

Komentari su zatvoreni.