Grad oglasio prodaju poslovnih prostora i stanova

Kino Kalnik Križevci

KRIŽEVCI – Na osnovi odluke Gradskog vijeća, iz križevačke gradske uprave raspisan je javni natječaj za prodaju više nekretnina, poslovnih prostora i stanova. Među ostalim za početnu cijenu od 130 tisuća eura ponovno se nudi zgrada nekadašnjeg kina Kalnik, u skopu kojega je i stan, te tri poslovna prostora u središnjoj gradskoj ulici Ivana Zakmardija Dijakovečkog. Za njihove površine od 950, te 300 i 330 kvadrata očekuje se dobiti početne ponude od stotinjak do oko 155 tisuća eura. Ponuđeno je i šest stanova, od jedno do četverosobnih, u zgradama raznih starosti. Zbrojene početne cijene svih nekretnina teže 850 tisuća eura, ili nešto preko 6,5 milijuna kuna. Javni natječaj otvoren je do 16. lipnja. (RKC)

20 godina CSF
Vezano
10 komentara
  1. Fora piše:

    dugi, smetaju ga samo određene udruge, i to one u kojima ne mogu instalirati svoja vodstva i preko njih voditi strančarenje, u redu su samo njihove a najuspješnija im je LAG Prigorje, na njoj nam je naš vrli dogradonačelnik Katanović magistrirao marketing 🙂

  2. dugi piše:

    a tebe hssluveru smetaju udruge

  3. Fora piše:

    Poštovani gospodine Novosel, za takve ideje i za napredak ovog grada trebali bismo imati puno sposobnije gradsko vodstvo. Ovi jedino znaju prodavati i uništavati gradsku imovinu. Na žalost rasprodati će oni sve gradske prostore jer je grad prezadužen a proračunske rupe je najlakše pokrpati prodajom.
    Svakako da bi uz pametna ulaganja i ovaj prostor kada bi se realizirala Vaša ideja u dogledno vrijeme vratio sve uloženo, ali za to treba imati viziju cjelokupnog razvoja grada, a to u ovom gradu na žalost ne postoji.

    1. Volim križevce piše:

      Sinagoga, nova Gradska knjižnica, zona Čret, uskoro Tehnološki park,…
      Preko 60 mil. kuna ulaganja u GRADSKU IMOVINU od čega više od 40 mil. iz EU fondova?!?
      O čemu ti pričaš?
      Drš se govnobloga, tam te puše 😉

      1. Fora piše:

        Pa priznao ti predsjednik stranke, i to javno u novinama da po gospodarskim pitanjima sluša savjete predsjednika križevačkog sdp-a Majdaka, pa sad više nismo sigurni čiji su to projekti koje ti tu nabrajaš i da li je istina da su sdp-ovci sudjelovali u izradi EU projekata za Tehnološki park.
        A koliko ste otvorili ili pomogli u otvaranju novih radnih mjesta omogučili svojom politikom ? Vidim u zoni Čret se sve dimi od investitora 🙂

        1. Volim Križevce piše:

          Ivek, pa naravno da se radi o dr.sc. Ivanu Majdaku, nekadašnjem ministru poljoprivrede!!!
          Ma gdje si se samo ti tu prepoznao ?!?! 😀

          Onakav narcisoidni članak na govnoblovu, sam o sebi u trećem licu ?
          Pa cijeli Grad ti se smije. 😀

        2. Volim Križevce piše:

          Jedini “projekt” na kojem si ti radio je odugovlačenje i cirkusiranje oko mosta u Cubincu zajedno sa svojim partijskim kolegom Krležom iz uprave HC-a.

          1. Volim Križevce piše:

            Upravo zbog takvih “projekata” ljudi mrze politiku i “političare”.

  4. sdpfuker piše:

    Naravno Franz, ali prvenstveno nešto što će trošiti novce, nikako što će stvarati. U ovom gradu specijalisti smo za takvo što, a i svjetski prvaci po broju udruga.

  5. Ottone Novosel-Franz piše:

    Bilo bi idealno da se taj prostor prenamjeni u muzejske svrhe kao dio Gradskoga mzeja sa suvremenom tehnologijom putovanja u prošlost

Komentari su zatvoreni.