Prije pretresa majka počupala i bacila travu

KRIŽEVCI – Policijski službenici PP Koprivnica završili su kriminalističko istraživanje i zbog uzgoja i preprodaje marihuane kazneno prijavili troje mladića iz Križevaca starih 19, 35 i 25 godina i jednu djevojku (22) iz Bjelovara, dok je majka 25-godišnjeg osumnjičenika, 53-godišnja Križevčanka, prijavljena zbog prikrivanja dokaza. Policijskom istragom utvrđeno je da je 35-godišnjak u stanu i kući u Križevcima uzgojio 35 biljaka indijske konoplje koje su izrasle do 11 centimetara visine. Osim uzgoja, tereti se i za prodaju marihuane osumnjičenoj 22-godišnjakinji, koja je pak drogu prodala 19-godišnjaku s kojim je zajedno i s drugim osobama pušila u stanu kojeg koristi.

Osumnjičeni 19-godišnjak osumnjičen je za davanje na konzumaciju marihuane drugim osobama. Pretragom kuće koju koristi 25-godišnji mladić pronađeno je i oduzeto 2,66 grama marihuane, a neposredno prije policijske pretrage njegova 53-godišnja majka iz tegli je počupala, uništila i bacila četiri biljke indijske konoplje.
– Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporaba opojnih droga 35 i 25-godišnjak u petak su s kaznenim prijavama privedeni istražnom sucu koprivničke Stalne službe Županijskog suda u Koprivnici. Nakon saslušanja pušteni su na slobodu, a protiv ostalih osumnjičenih slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, Stalnoj službi u Koprivnici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.