Poginula dok je išla suprugu na sprovod

5beeb11ff9e649d25a98eaff6e30eae0_vlak_pruzni_prijelazBIZARNA TRAGEDIJA Čini se da Ivica Štriga uopće nije vidio da zdesna nailazi vlak, šinobus koji prometuje na relaciji Križevci – Bjelovar

Danica Tasoti, 63-godišnja poljoprivrednica iz Kenđelovca kod Križevaca, bila je udovicom samo 24 sata. Igrom sudbine poginula je u naletu vlaka dok je putovala na pogreb svoga supruga, sat vremena prije no što je on spušten u raku. Bizarna tragedija dogodila se danas oko 10.40 sati na pružnome prijelazu između Kenđelovca i obližnje Cirkvene. Danica Tasoti na pogreb supruga Slavka, koji je od bolesti preminuo u srijedu ujutro, uputila se s kćeri Gordanom Štriga i zetom Ivicom Štrigom, s kojima je i živjela u kući u Kenđelovcu udaljenoj tek 500-tinjak metara od kobnog pružnog prijelaza, obilježenog samo Andrijinim križem.

Pogreb Slavka Tasotija bio je zakazan za 11.30 sati na groblju u 12 kilometara udaljenom mjestu zvanom Prgomelje. Audijem karavanom upravljao je zet. Danica Tasoti sjela je na suvozačko mjesto, a kći na stražnje sjedalo. Čini se da Ivica Štriga uopće nije vidio da zdesna nailazi vlak, šinobus koji prometuje na relaciji Križevci – Bjelovar. Došlo do izravnog naleta sa suvozačke strane. Audi je odbačen u jarak, na bočnu stranu, a mještani koji su ubrzo pritrčali i okrenuli automobil na kotače, mogli su pomoći samo teško ozlijeđenom zetu. Danica Tasoti bila je mrtva. Ivica Štriga s teškim ozljedama prebačen je u bjelovarsku bolnicu, gdje se liječnici bore za njegov život, a njegova supruga Gordana izvukla se samo s lakšim ozljedama. Pogreb u Prgomelju održan je u zakazano vrijeme, doznali smo u pogrebnom poduzeću.(VL)

Vezano
2 komentara
  1. objektivno piše:

    što ti je život, strašno!

  2. Anto Jurisic piše:

    🙁

Komentari su zatvoreni.