Provalnici u noćnim smjenama

stop policijaPODRAVINA I PRIGORJE – Krajem tjedna policajcima ne manjka posla. Počnimo s drskom krađom koja se jučer dogodila u Križevcima. U jednom tamošnjem trgovačkom centru lopov je 67-ogodišnjakinji iz torbe ukrao novčanik s gotovinom, bankovnim karticama i dokumentima, a zatim, kako je očito pronašao i PIN broj, još je na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna.

Zabilježeno je više provala. U vinogradima nedaleko Suhe Katalene nepoznati počinitelj nasilno je ušao u dvije vikendice i jedan pomoćni objekt, te pokrao kosilicu, agregat, tri plinske boce i druge predmete. Na meti provalnika bila je i vikendica na Šoderici, iz koje su ukradene keramičke pločice, ljepilo i električna bušilica. Još nepoznati lopov odradio je trgovinu u selu Guščerovcu kod Križevaca, u kojoj su mu plijen bili gotovina iz blagajne, cigarete i druga roba. Također, sa srijede na četvrtak provaljeno je u vikendicu kod križevačkog naselja Svete Helene, no ništa nije odneseno.

Među dragovoljnim predajama oružja zapisane su dvije osobe s đurđevačkog područja koje su predale pet ručnih bombi i 274 puščana metka. A među nedragovoljnim predajama naveden je 51-ogodišnjak također iz đurđevačke Podravine kojem je oduzeta automatska puška, a podnesena kaznena prijava.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Durdica Josic Pucl piše:

    Lopova je uvijek bilo, to neizumire nazalost…

Komentari su zatvoreni.