Mladi kuhari ispekli su najbolji roštilj na prvenstvu

24.04.2015., Trg Antuna Nemcica, Krizevci - Prvo polufinalno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u rostiljanju uz PIK Vrbovec. Natjecanje je okupilo najbolje amatere koji su imali priliku pokazati svoje vjestine te dobiti sansu da udju u finale i osvoje prestiznu nagradu "Zlatni cevap" i sluzbeno postanu najbolji rostilj majstori u Hrvatskoj. Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Mladi kuhari ispekli su najbolji roštilj na prvenstvu
24.04.2015., Trg Antuna Nemcica, Krizevci – Prvo polufinalno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u rostiljanju uz PIK Vrbovec.
Natjecanje je okupilo najbolje amatere koji su imali priliku pokazati svoje vjestine te dobiti sansu da udju u finale i osvoje prestiznu nagradu “Zlatni cevap” i sluzbeno postanu najbolji rostilj majstori u Hrvatskoj.
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Izgleda da je tajna koju su pripremili Mladi kuhari donijela prevagu i oni su pobjednici Roštiljade s 177 bodova te su se plasirali u završnicu natjecanja u Zagrebu.

Dva boda iza njih su ostali Apostoli, a treće mjesto je pripalo Bilikumu (Udruga vinara i voćara) sa 154 boda. Fenjer je pripao najstarijoj momčadi Hrvatski domobran, koji su zato “pobjednici u gašenju” vatre u roštilju gemištima. Njima je žiri dodijelio 122 boda.

Vezano

Komentari su zatvoreni.