Danas Uskrsna biciklijada od Križevaca do Miholca

Uskrsna_biciklijada_KUBDanas, na Uskrsni ponedjeljak s križevačkog Trga J.J. Strossmayera kreće već tradicionalna Uskrsna biciklijada, odnosno 5. moto i biciklističko druženje koje zajednički organiziraju Auto moto klub „Križevci“, Motociklistički klub „Križevci“, Grad Križevci, Policijska postaja Križevci, Križevačka udruga biciklista, Župa sv. Mihaela iz Miholca, Ugostiteljstvo „Hlebić“, Udruga potkalničkih konjara i Atlantic grupa. Okupljanje biciklista i motorista je od 9 sati, a nakon besplatne kave za svakog biciklista ili motociklista s kacigom u kafićima Art Rock Caffe, Arterija i Arthur, održat će se podjela nagrada i priznanja najboljim vozačima bicikla, mopeda i motocikla te najiskusnijem vozaču za 2014. godinu, a sve uz prigodni program Križevačkih mažoretkinja i Gradskog puhačkog orkestra Križevci.

U 10:30 sati predviđeno je polaganje vijenaca poginulim braniteljima na Trgu Sv. Florijana u Perivoju ratnika te polazak biciklista prema Miholcu na relaciji Križevci-Guščerovec-Sv. Petar Orehovec-Miholec, uz pratnju križevačke policije gradskim ulicama. Za 11:45 sati najavljen je blagoslov biciklista i motociklista ispred Župne crkve Sv. Mihaela u Miholcu, a u podne slijedi nastavak vožnje prema Kolarcu gdje sudionike očekuje ručak u organizaciji ugostiteljstva „Hlebić“.
– Kao i na svakoj biciklijadi, povratak će biti organiziran za najveću skupinu ljudi jer neki će sigurno krenuti svojim putem ranije ili kasnije, istaknuo je predsjednik KUB-a Danijel Šaško.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.