The Rosenberg Trio 20. travnja u ‘Lisinskom’

The_Rosenberg_Trio-szd-570x270U Velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu koncert će u ponedjeljak 20. travnja 2015. godine održati The Rosenberg Trio, uz Mate Matišića kao gosta na gitari. Stochelo Rosenberg, dobitnik Zlatne gitare, 2012. godine, časopisa Guitarist Magazine, nije samo virtuozni gitarist, već i autor skladbi koje otkrivaju njegovu sposobnost da unese čarobnu melodiju i u najluđi, najbrži solo, čineći svaku izvedbu kombinacijom nevjerojatne virtuoznosti i jednostavne glazbene ljepote. Portal Križevci.info dijeli dvije ulaznice za čitatelj(ic)e koje najbrže i točno odgovore na sljedeće nagradno pitanje: “Kojeg je datuma i godine Stochelo Rosenberg imao koncert u Križevcima?”

Termin koncerta The Rosenberg Trio, Gypsy Jazz u Lisinskom prebačen je sa prvotno najavljenog 19. travnja na dan kasnije, 20. travnja. Ulaznice za koncert 20. travnja možete kupiti na blagajnama Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr. Cijena ulaznica varira od 120 do 190 kuna. Ulaznice kupljene za koncert 19. travnja vrijedit će i za novi termin dan kasnije, a ukoliko je netko s već kupljenom ulaznicom u nemogućnosti doći na koncert 20. travnja povrat novca za kupljenu ulaznicu može izvršiti na mjestima gdje je istu i kupio. Razdoblje za povrat novca ograničeno je do 10. travnja. Početak koncerta je zakazan za 20 sati.

The Rosenberg je nizozemski trio kojeg predvodi Stochelo Rosenberga a čine još Nous’che Rosenberg i Noonie Rosenberg. Stochelo je gitaru počeo svirati tek s deset godina ali je vrlo brzo uočen njegov izuzetan talent. Unatoč brojnim ponudama, dugo je ostao izvan svijeta showbussnies-a i nastavio svirati s najbližim rođacima. Zajedno su oformili jedan od vodećih bendova u povijesti gypsy jazza, Rosenberg Trio, čije muziciranje predstavlja samu esenciju gypsy glazbe i glazbeno umijeće koje se prenosi s generacije na generaciju. Stochelove nepogrešive i melodične izvedbe danas se uvrštavaju u najbriljantnije forme sviranja gitare ikada.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.