11. Culture Shock Festival otvara Josipa Lisac

plakatjosipawebJedinstvena pojava hrvatske glazbene scene, pjevačka diva s karijerom dužom od 40 godina, vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, sve je to Josipa Lisac čiji koncert sa zadovoljstvom predstavljamo u subotu 14. ožujka 2015. u intimnom prostoru križevačkog Kluba kulture na samom otvaranju 11. Culture Shock Festivala.

Uz pratnju klavijaturista Gojka Tomljanovića, Josipa će izvesti neke od najvećih hitova svoje karijere, a publika će uživati u kreativnim scenskim rješenjima i nadasve glasovnoj prepoznatljivosti Josipe Lisac, ikoni uz koju stasale mnoge generacije, sinonimu za stil i modnu osviještenost, višestrukoj dobitnici Porina, modnog Oscara i brojnih drugih nagrada.

Ulaznice pronađite u pretprodaji u limitiranom izdanju po 100 kuna, a ukoliko ostane karata na ulazu će biti 120 kuna. Limitiran broj karata u pretprodaji nalazi se online na Entrio.hr a pretprodajna mjesta u Križevcima su Klub kulture, Art Rock Caffe i Turistički ured. Početak koncerta zakazan je za 21 sat.

Vezano

Komentari su zatvoreni.