Susreli se dobitnici najvećih vatrogasnih priznanja HVZ-a s područja vatrogasnih zajednica sjeverozapadne Hrvatske

DIRLJIVI TRENUCI Članovi koordinacije županijskih vatrogasnih zajednica sjeverozapadne Hrvatske organizirali su II. druženje dobitnika plaketa Mirka Kolarića i Đure Deželića.

Dobitnici priznanja unazad 15 godina dolaze s područja Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije. Domaćin susreta, koji je održan u petak 3. veljače 2017. godine u Klenovniku, bila je Vatrogasna zajednica Varaždinske županije. Predsjednik zajednice gosp. Nedeljko Vukalović pozdravio je sve prisutne istaknuvši, da nikada ne smijemo zaboraviti naše prethodnike koji su svoj život ugradili u vatrogastvo ovog područja te za svoj rad dobili najviša priznanja Hrvatske vatrogasne zajednice.

Vukalović se zahvalio na njihovom dosadašnjem radu te zaželio svima mnogo zdravlja i još puno ovakvih susreta. U ugodnom ambijentu bilo je dirljivih trenutaka susreta starih znanaca, a uz tridesetak doajena vatrogastva ovog dijela Hrvatske susretu su prisustvovali i aktualni predsjednici i zapovjednici županijskih vatrogasnih zajednica.

Sa požarnog područja Križevci susretu su prisustvovali kao dobitnici priznanja Marijan Vučetić i Božidar Štubelj, članovi DVD-a Križevci, Vilim Benko član DVD-a Gregurovec i Ivan Matosović kao predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.(ePodravina.hr)

Susreli se dobitnici najvećih vatrogasnih priznanja HVZ-a s područja vatrogasnih zajednica sjeverozapadne Hrvatske

Vezano

Komentari su zatvoreni.