Valentinovo uz indie pop i rock koncert u Klubu kulture

Crosstown Music Festival u subotu 14. veljače predstavlja valentinovsko izdanje izvan granica kantautorskih radova s obzirom da u Klubu kulture gostuju odlični mladi bendovi iz naših krajeva. Vrata se otvaraju u 21h a ulaz je besplatan.

Mjesto healindera rezervirano je za Lolitu, indie/pop/rock band iz Koprivnice nastao krajem kolovoza 2010. godine. Band čine 3 člana – Antonio Hanžek (bubanj), Karlo Cmrk (bass) i Ivan Grobenski (gitara, vokal). Lolita je nekoliko puta nastupila u Koprivnici, Rijeci (klub Place; Tunel), u Zagrebu (Tvornica, Mali Pogon, ”Kud baš u srijedu” festival; Močvara w/Felon i The Marshmallow Notebooks, KSETu w/ And the Kid, Prostoru Do na ŽURu, u Klubu.w/Orange Strips, Klubu w/Nežni Dalibor…), varaždinskom Rogozu (Vlasta Popić + Lolita) i Umagu (Indirekt fest. w/Shoot me Wendy, The Orange Strips).

Svoj premijerni nastup u Klubu kulture imati će i Flegma, mladi križevački bend kojeg čine Mislav Bubnjar na basu, Martin Borić na bubnjevima i Luka Baričević na gitari i vokalu. Sviraju zajedno već 3 godine, a kao uzore ističu bendove poput Azre, Pipsa, Kings of Leon.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.