Križevci se pridružili Sporazumu o otpisu duga socijalno najugroženijim građanima

Krizevac_razglednica_Krizevci_povijest

Grad Križevci pridružili su se drugim gradovima te izvršili sve potrebne aktivnosti za potpisivanje Sporazuma o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana, otpis duga socijalno najugroženijim građanima.

U prva dva mjeseca primjene Sporazuma, od 2. veljače do 2. travnja 2015. godine, pravo pristupa mjerama imat će dužnici koji spadaju u kriterij A, korisnici novčanih naknada sustava socijalne skrbi, a tijekom preostala tri mjeseca, od 3. travnja do 30. lipnja, mjerama će moći pristupiti dužnici koji spadaju u kriterij B, građani čija mjesečna primanja u posljednja tri mjeseca do podnošenja zahtjeva ne prelaze 2.500,00 kuna za samca, odnosno 1.250,00 kuna po članu kućanstva. Također ove se mjere odnose na građane koji nemaju u vlasništvu drugu nekretninu osim one u kojoj žive, nemaju u vlasništvu drugu imovinu koju bi mogli koristiti ili prodati u svrhu podmirenja duga na koji se Zahtjev za otpust/otpis duga odnosi bez ugrožavanja osnovnih životnih potreba, te nemaju oročena sredstva, ugovor o stambenoj štednji i/ili depozit u kreditnoj uniji.

Dugovi koji se otpisuju su oni dugovi građana kojima su na dan 30. rujna 2014. godine blokirani računi dulje od 360 dana.

 
 
 
 

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Car
Car

Vi zbilja vjerujete u HDZ koji je pokrenul prodaju INE i HSS koji je pokrenul prodaju Šuma i Voda.

sdpfuker
sdpfuker

Svakom je dostupno na internetu provjeriti tko je pokrenuo privatizaciju INE. Isto tako možemo provjeriti spomenutu budalaštinu o prodaji šuma i voda.

TvTorba
TvTorba

pa glavni problem je u tome što su oba dogradonačenika “amateri” a gradonačelnik nam je “volonter”… pa nam grad i ide u m*****u jer s takvim nesposobnim i neangažiranim vodstvom i ne može nigdje drugdje

dugi
dugi

pozitivec je isto u seljačkoj morti i jesi katanović. Veli mi teta da samo visiš na tom kompjuteru po cele dane a vuk da kompjuter nezna upaliti i za to se dobiva plajta,book pero žurim

Pozitivac
Pozitivac

Sad si već i paranoičan. 😉

Pozitivac
Pozitivac
Pa slušam Hrga kako se na radiju hvali sa do sada najvećim proračunom i to iz EU. Netko očito sere, ili Majdak ili Hrg. Mislim da se mi tu zamaramo sa jednim ili dva mjesta u javnom sektoru, sa Vukom ili Majdakom ko da je neka razlika (čak imaju vrlo slične kvalifikacije), a za to je vrijeme NAJNESPOSOBNIJA “VLADA” u tom istom javnom sektoru po ministarstvima pozapošljavala preko 600 novih SDP-ovih i HNS-ovih stranačkih uhljeba. Svaki grad ima gradonačelnika, pa i zamjenike. Koprivnica ima gradonačelnicu koja prima pola plaće u gradu, a pola u saboru i još k tome dvoje… Više »
Lady K
Lady K

Gospodine Pozitivac u vašem pisanju se osjeća skretanje pažnje s teze da nam zamjenici doista možda nisu potrebni,a ako je ova vlast kupovala automobile, pa ostati će automobili u ovoj državi. Prethodna vlast je kupovala i krala za sebe. Koji su kriteriji za sposobnost vlasti, što više ukradeš to bolje,smatram da nisu.

Pozitivac
Pozitivac
Definicija za lopovluk = poklanjanje autocesta na 40 godina u “pregovaračkom postupku” iza zatvorenih vrata, oprost 300 milijuna dugova Kerumu, oprost gotovo milijardu kuna poreza EPH, Zmajlovićevo pogodovanje rentanjem luksuznih poslovnih prostora, žurno priprema prodaje HEP-a (u tijeku), da nastavim? Definicija nesposobnosti = kad SDP-ovi uhljebi u Ministarstvu poljoprivrede pišu Program ruralnog razvoja pa ga Bruxelles vrati sa preko 370 primjedbi, iskorištenost dostupnih EU sredstava u 2014. manje od 40 %… Ukratko, lopove zamijenili NESPOSOBNI LOPOVI!!! Itekako treba reda, ali dok vi partijska potrčkala po zadatku skrećete pažnju na lokalne kokošare NAJNESPOSOBNIJA VLADA puni torbe rasprodajom onog što je ostalo… Više »
Pozitivac
Pozitivac

Pričaju o izlasku iz krize i o tome kako su oni nebo, a HDZ podzemlje!?!?!
Što imamo nakon više od 3 godine Milanovićevog bahaćenja?
Priče o onima prije???
Zadnja smo “ekonomija” Europe!!!
Ispred nas velesile poput Rumunjske i Bugarske!?!?!

SMJENA NAJNESPOSOBNIJE VLADE!

TvTorba
TvTorba
Teško je objasniti takvima poput tebe, ali evo ti samo jedan dio onoga što je ova po vama “najnesposobnija vlada” do sada uspjela napraviti, dok su vaše poštene ni sposobne vlade bježale od bilo kakvih problema… • fiskalizacija • ukidanje povlaštenih mirovina • nema isplate plaća bez doprinosa, neisplata plaća kazneno djelo • objava liste dužnika • reprogramiranje dugova građanima i tvrtkama • predstečajne nagodbe – spašeno preko 40.000 radnih mjesta • smanjenje nelikvidnosti u 2013 – s 44,6 na 34 milijarde • mjere za poticanje investicija • smanjenje parafiskalnih nameta • olakšice za novozaposlene • legalizacija • lakše i… Više »
TvTorba
TvTorba

da zaboravih – i neiscrpna strpljivost za braniteljski debilizam u Savskoj, koji se odvija u režiji HDZ-a i partnera

pero perić
pero perić

ima statut i poslovnik po kojem funkcionira svaki grad gdje piše da svaki grad mora imati dva zamjenika gradonačelnika,a sad je to druga stvar jel su oni profesionalci ili amateri.u ovom slučaju mogli bi biti amateri ili barem jedan amater

sasha
sasha

Zašto nije jedan amater ?

Ana
Ana

Slažem se da bi trebalo smanjiti nepotrebne ljude i kada si bolje razmislim koja je funkcija oba zamjenika. Mislim da grad ne bi stao kada bi se ukinula ta radna mesta. Razmislite o tome.

dugi
dugi

nemam ćuke dume ko piše,nagađam al vuku i katanoviću otkazi, dost je jen gradonačelnik,hrg je dost

Pozitivac
Pozitivac

Ja bi del ruku u vatru da si ti PICIG jer je tvoja fiksacija na Vuka i Katanovića (ili bolje priznati na mjesto zamjenika gradonačelnika) očito neprežaljena nezadovoljena ambicija.
Al PICO nemoj gubit glavu, ja bum glasal za tebe ako ti to toliko znači!
🙂

Pozitivac
Pozitivac

Poznam te već dugo i znam da si pravi 🙂

nezaposlen
nezaposlen

hahaha vi hssovci sanjate svoje pol,oponente. Znači da rade dobar posao. I ja sam protiv ljudi koji nemaju što raditi poput jednog i drugog zamjenika gradonačelnika koji su na teret nas poreznih obveznika.