Osnovnoj školi dizalo za invalide

Lift OŠ Ljudevita Modeca /

U petak 22. siječnja održan je tehnički pregled lifta, odnosno vertikalno podizne platforme za osobe s poteškoćama u kretanju, koja se posljednjih mjeseci gradila u desnom krilu školske zgrade OŠ Ljudevita Modeca. Nakon utvrđivanja tehničke ispravnosti potrebno je dobiti još uporabnu dozvolu i lift će biti spreman za korištenje, što se očekuje do početka veljače.

Tehničkom pregledu uz našega ravnatelja Dražena Bokana bili su nazočni: Mladen Tenodi i Ljiljana Stojsavljević Križan, predstavnici Grada, Pero Gatarić, predsjednik Udruge invalida, Vesna Telban, voditeljica ispostave Ureda državne uprave, članica povjerenstva, Mirjana Padovan, stručni nadzor iz Ministarstva gospodarstva, Božena Tinodi, glavni nadzor za ugradnju lifta, Tihomir Kalaus, protupožarni inspektor, Đurđa Požgaj i Josip Jagoić, predstavnici Grad-koma d. o. o., izvođača građevinskih radova, Davor Konfic, nadzor za električnu struju, te predstavnici tvrtke Đurčević koja je izradila lift.

Vertikalno podiznu platformu za Osnovnu školu Ljudevita Modeca osigurala je Udruga invalida Križevci kroz EU projekt „Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovan sustav”.

 
 
 
 
 

Vezano

Komentari su zatvoreni.