Koliko su naši zastupnici aktivni u sabornici?

130208_Darko_LedinskiKOPRIVNICA – Početak godine je vrijeme kad se sumiraju rezultati prethodnog razdoblja. Budući da još nismo, sada ćemo ukratko proći statistikom aktivnosti saborskih zastupnika, naravno, s naglaskom na one iz Koprivničko-križevačke županije.

Uvjerljivo najaktivniji od svih zastupnika sedmog saziva je HDSSB-ov Boro Grubišić, on se u tri godine ukupno 1526 puta javio za riječ. Od onih iz našeg kraja najaktivniji je bio HDZ-ov Stjepan Milinković, koji je na visokom 11. mjestu od 151 zastupnika sa svojih 483 javljanja. Slijedi šef HSS-a Branko Hrg sa 383 pa HSU-ov Željko Šemper sa 134 istupa. SDP-ova Vesna Želježnjak javila se svega 12 puta, dok je njezin stranački kolega Darko Ledinski, uz još trojicu zastupnika, neslavni rekorder: u tri godine nije niti jednom govorio u sabornici.(RKC)

Vezano
12 komentara
 1. Pozitivac piše:

  Ledinskog neću ni komentirati !
  To je samo jedan od SDP-ovih mnogobrojnih uhljeba !
  30000 bruto plaće za niti jedno javljanje u Saboru !
  Od ponedjeljka ćemo saznati prave razmjere SDP-ovog lopovluka i nesposobnosti !
  Tko o čemu – kurva o poštenju !

  1. Svi u Križevačku seljačku stranku braće Radić piše:

   Možemo s priličnom sigurnošći tvrditi da će u Križevačku seljačku stranku braće Radić će pristupiti mnoga ugledna imena. Neki su bili članovi HSS, neki su i danas tamo, a neka “zvučna” imena su izvan stranke. Na izborima za predsjednika RH demonstrirati ćemo svoju snagu i pokazati da Hrgova ekipa ne može Grabar Kitarović osigurati većinu u Križevcima. Ambicija nam je Križevačku seljačku stranku braće Radić pretvoriti u Hrvatsku seljačku stranku braće Radić i progutati biračko tijelo HSS-a.

   1. dugi piše:

    hrg se tam ni trebal javljati kad ništ ne zna reči

    1. dugi piše:

     hrga trebamo tu a vuku i katanoviću otkazi

 2. Pozitivac piše:

  Ne treba zaboraviti ni to da je Hrg godinu dana kraće u saboru od Milinkovića !

 3. Živi zid piše:

  Mislimo da je nakon današnjeg sučeljavanja sve jasnije:
  8.34 Komentari na privođenje Ivana Vilibora Sinčića tijekom deložacije:
  Grabar Kitarović: Treba poštivati zakon. Bojim se da policija prilikom deložacija primjenjuje veliku silu, uvela bi moratorij na deložacije. Podržavam promjenu ovršnog zakona.
  Josipović: Zakon se mora poštivati. Bez kriterija uvesti moratorij na ovrhe je krivo i protuustavno.

  Ivan Vilibor Sinčić:
  http://i59.tinypic.com/29x9lc4.jpg

  odluka o ovrhama
  http://i60.tinypic.com/15cyjar.jpg

  Ima 4 stana
  http://i59.tinypic.com/hrbos8.jpg

 4. Križevačka seljačka stranka braće Radić piše:
 5. Križevačka stranka piše:

  Predsjednik inicijativnog odbora za osnivanje Križevačke stranke uputio je danas javni poziv svim potencijalnim članovima i simpatizerima Križevačke stranke kao i svih ostalih stranaka, da u nedjelju izađu na izbore za predsjednika Republike Hrvatske, i da svoj glas daju aktualnom predsjedniku Republika Prof.dr.sc Ivi Josipoviću, jer je to jedini i pravi put za normalnu budućnost Hrvatske i razvoj u 21. stoljeću, a ne povratak u devedesete.

 6. sdpfuker piše:

  Vjerovatno te Majdak informirao o tome, ali Majdak to ne zna jer on nije vijećnik.

  1. dugi piše:

   a kaj su onda aktivni

 7. dugi piše:

  Ja sam čul da hrg neda svojima u vijeću da pisnu

 8. Presvetli piše:

  SDP-ovci u saboru ne smiju govoriti bez odobrenja milanovića i 4 kontrole onoga što će reči jer mogu očekivati nogom u guzicu ako daju svoje mišljenje a koje je u suprotnosti sa šefovim. Nema veze što je razumno. I ono najgorje je da ljudi iz SDP-a to znaju pa radije šute sa pametnim idejama jer saborska plača je ipak bolja nego časno reći da se vodi pogrešna politika.

Komentari su zatvoreni.