Uspješno održan 2. karate turnir ‘Križevci Open’

KŽopen 20142_karate_KTC_turnirKriževački karate klub KTC i Hrvatski karate savez organizirali su 16. studenog 2014 u gradskoj školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca 2. međunarodni turnir “Križevci open” na kojem je nastupilo čak 430 natjecatelja iz 45 hrvatskih klubova te predstavnici kluba iz Sombora iz Srbije.

kžopen20141_karate_KTC_turnirNa turniru je nastupilo 55 domaćih uzdanica iz KK KTC predvođenih sestrom i bratom, Klarom i Brunom Katavićom. Njihov otac Siniša Katavić je klupski predsjednik i iznimno je zaslužan za procvat tog sporta u potkalničkom gradu. Trener u klubu je Tomislav Dvorski.

kžopen20143_karate_KTC_turnirNatjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika Križevaca Ivan Vuk u društvu s predsjednikom Hrvatskoga karate saveza i glavnim tajnikom Europske karate federacije te članom Izvršnog odbora svjetske federacije Stjepanom Čelanom, a direktorica turnira bila je proslavljena hrvatska reprezentativka Ana Marija Bujas Čelan koja je nedavno nastupila u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Bremenu.
– Organizacija turnira bila je na visokoj razini, potvrdila nam je vrsna karatašica Bujas Čelan.

KŽOPEN_karate_KTC_turnir

Vezano

Komentari su zatvoreni.