Orehovčanke i Orehovčani međuopćinski prvaci u košarci

OS_Sveti_Petar_Orehovec_prvaci_kosarka_medjuopcinsko_natjecanje_2014Učenice i učenici OŠ Sveti Petar Orehovec prvi su puta u povijesti škole zajedno postali međuopćinski prvaci u košarci, na jučer održanom natjecanju školskih športskih klubova iz OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ljudevita Modeca i OŠ Sveti Petar Orehovec. Mlade Orehovčanke ujedno su ponovile prošlogodišnji uspjeh, a dvostruki naslov prvaka ide školi koja nema sportsku dvoranu već učenici s učiteljem Sašom Šikićem vježbaju u hodnicima škole.
– Iznimno sam ponosan na svoje učenike i učenice. Pokazali smo još jednom da se sve može kad se hoće, iako nemamo idealne uvjete za nastavu i treninge. Nadam se da će ovaj rezultat, uz još mnoge druge koje smo već ostvarili i koje ćemo još ostvariti, doprinijeti da i naša škola konačno dobije toliko željenu dvoranu. Mislim da smo to itekako zaslužili, istaknuo je učitelj Šikić, čestitavši svima na hrabroj borbi i ostavljenom srcu na terenu.

Rezultati međusobnih susreta: Mladost – Plamen 29:24, Izvor – Mladost 20:26, Izvor – Plamen 16:35. Djevojčice: Mladost – Izvor 35:16.

Konačni poredak kod dječaka:
1. OŠ Sveti Petar Orehovec – ŠSD Mladost,
2. OŠ Vladimir Nazor – ŠSD Plamen,
3. mjesto OŠ Ljudevita Modeca – ŠSD Izvor.

Konačni poredak kod djevojčica:
1. OŠ Sveti Petar Orehovec – ŠSD Mladost,
2. OŠ Ljudevita Modeca – ŠSD Izvor.

Vezano
1 komentar
  1. Mila piše:

    Bravo Orehovčani i profesor Šikić!!!!Sve se može kad se za to ima volje.

Komentari su zatvoreni.