Fabijan Brčić osvojio broncu na 20. Croatia Openu

taekwondo_croatian_open_2014_fabijan_brcic_1U zagrebačkoj sportskoj dvorani “Arena” prošli je vikend održano 20. otvoreno međunarodno taekwondo prvenstvo Hrvatske – Croatia Open, na kojem je među više od tisuću natjecatelja iz četrdesetak zemalja nastupio i križevački borac Fabijan Brčić. Kao jedini predstavnik Hrvatske u kategoriji -74kg, Brčić je u konkurenciji pedesetak sportaša osvojio brončanu medalju, izgubivši u 5. kolu rezultatom 7:2 od Damira Fejzića, srpskog predstavnika na Olimpijskim igrama 2012. godine.
– Bio sam spreman i osjećao sam se odlično, jako sam zadovoljan ovim rezultatom, istaknuo je dvadesetjednogodišnji križevački borac, koji je ovim uspjehom potvrdio status vrhunskog sportaša i postao rangirani sportaš za naredne Olimpijske igre.

taekwondo_croatian_open_2014_fabijan_brcic_0U 1. kolu Brčić je bio bolji od bjeloruskog borca 5:3, 2. kolo slavio je protiv sportaša iz Poljske sa 6:5, u 3. kolu savladao je francuskog borca s 10:8, dok je u 4. kolu zlatnim bodom pobijedio borca iz Srbije.
– Želim zahvaliti prvenstveno roditeljima na podršci, a što se tiče treninga u zadnje vrijeme radim s osobnim kondicijskim trenerom Hrvojem Pečarićem, koji je i najzaslužniji za ovaj moj rezultat, naveo je Brčić, ne zaboravivši spomenuti i trenera Branimira Blečića s kojim se posljednja dva tjedna pripremao u Zagrebu, kao i matični Taekwondo klub Radnik.

taekwondo_croatian_open_2014_fabijan_brcic_2_DSN

20 godina CSF
Vezano
1 komentar

Komentari su zatvoreni.