Poljoprivreda i ruralni razvoj teme sajma u Križevcima

17. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

U Križevcima će se od 07. do 09. studenog 2014. godine održati 17. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Manifestacija se održava u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, dok su suorganizatori: HGK – Županijska komora Koprivnica, Grad Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA – Razvojna agencija Podravine i Prigorja, TZ Grada Križevaca i TZ Koprivničko-križevačke županije.

Budući da je ovogodišnja tema sajma poljoprivreda i ruralni razvoj, vanjski izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede bit će besplatan. Sajam će se održati na izlagačkom prostoru od 3.000 m² zatvorenog prostora i 2.500 m² otvorenog prostora velike Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima.

Osim što će okupiti brojne izlagače poljoprivrednih, gospodarskih i obrtničkih proizvoda, sajam će i ove godine imati poučni i zabavni karakter. U pripremi su okrugli stolovi na kojima će biti riječi o aktualnim temama u poljoprivredi i ruralnom razvoju te poduzetništvu. Predviđene su i brojne prezentacije, stručni skupovi te turističke i gastro izložbe. Na sajmu će se okupiti oko 250 izlagača iz zemlje i inozemstva, a svečano otvorenje predviđeno je za 07.studenog 2014. godine u 11:00 sati. (AK)

Za informacije i prijave možete se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Vezano

Komentari su zatvoreni.