‘Lidl’ donirao Udrugu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom

lidlUdruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Križevcima je trgovački lanac Lidl Hrvatska  16. listopada 2014. uručio donacije u sklopu donacijskog programa zaposlenika “Više za zajednicu!”. Donaciju križevačkoj udruzi simbolično je uručila Lidlova zaposlenica Ana Vitanović koja je i nominirala ovu udrugu te predstavnik Lidla Ivan Stepić:
– Riječ je o dobrovoljnoj, neprofitabiloj, humanitarnoj udruzi građana sa socijalno-humanitarnim ciljem socijalne podrške unaprjeđivanju kvalitete življenja osoba s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji. Udruga pomaže djeci i mladim osobama s mentalnom retardacijom te njihovim roditeljima, udomiteljima i skrbnicima, ističu iz Lidla razloge zašto su donirali ovu udrugu, koja ima 147 članova i prvenstveno okuplja djecu i mlade s mentalnom retardacijom na križevačkom području.

Osim križevačke, donacije je primila i Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Đurđevcu. Lidlov projekt “Više za zajednicu!” vrijedan je pola milijuna kuna te će Lidl u ime svojih zaposlenika ove godine uručiti čak 88 donacija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.