Stanje na prometnicama uslijed obilnog padanja kiše

Prikraj od strane Željezničkog kolodvora
Prikraj od strane Željezničkog kolodvora

Iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke javljaju o stanju na prometnicama u županiji zbog obilnih kiša koje padaju od noćas. U 07,00 sati za sav promet zatvorena D 22 između Sv. P. Orehovac i Gušćerovca, a promet ide obilaznim pravcem Sv. P. Orehovec – Selanec – Kalnik – Gušćerovec. Od 10,00 sati otvoren je promet obzirom da se razina vode samanjila. Od 07,00 sati za sav promet zatvorena Potočka ulica u Križevcima.

Poplavljen dio KTC-a
Poplavljen je i jedan dio KTC-a

U 05,53 sati za osobna vozila zatvorena je D-2 između Štaglinca i Koprivnice, promet se odvija obilazno ulicama Bakovčica – Draganovec – Radnička cesta u Koprivnici (regulira PPrP Koprivnica). Od 10,00 promet ide jednim prometnim trakom uz regulaciju.

U 06,36 sati za sav promet zatvorena je D-41 u Reki , promet se do 07,20 sati odvijao obilazno relacijom Lepavina-M.Grabičani-V.Botinovac-Rasinja-Subotica Podravska i obratno.

Obilna kiša poplavila prometnicu u Glogovnici
Obilna kiša poplavila prometnicu u Glogovnici

U 07,20 sati za promet osobnih automobila zatvorena je D 41 na relaciji Koprivnica (raskrižje Križevačka – Zaobilazna) – Lemeš Križevački, a obilazni pravac je Križevci – Lemeš Križevački – Bjelovar – Đurđevac (regulira PPrP Koprivnica i PP Križevci).

U 07,20 sati za sav promet zatvorena je županijska cesta Subotica Podravska – Rasinja – Veliki Poganec (izlio se potok) (regulira PP Koprivnica). U 7,40 sati za sav promet zatvorena ŽC Koprivnički Bregi – Glogovac (regulira PP Koprivnica). Izlio se potok Glogovnica u Donjoj Glogovnici, te je od 08,30 sati za sav promet zatvorena cesta Donja Glogovnica –  Marinovec  – Apatovec.

Od 08,30 sati za promet je zatvorena cesta Čabraji – Ivanac Križevačka. Od 09,00 sati za promet zatvorena županijska cesta Koprivnica, Ulica Miklinovec – Koprivnički Bregi. Od 9,50 sati proglašena je opća opasnost za Koprivničke Brege. Od 9,30 sati za promet osobnih automobila zatvorena dionica D 43 Đurđevac – Šemovci.

Otežano se prometuje u Koprivnici u Varaždinskoj cesti, Peteranskoj cesti, Zaobilazna cesta, Kunovec Bregu, Subotica Podravska, Novigrad Podravski, Majurec, Carevdaru, Novom Glogu, Zagorskoj ulici u Križevcima, Bočkovcu, Ulici Mitrovica u Virju, dijelu ceste između Molvi i CPS-a, Marijanskoj ulici u Molvama, Kozarevcu.

Poplavljena Potočka ulica prema sportskoj dvorani
Poplavljena Potočka ulica prema sportskoj dvorani
20 godina CSF
Vezano
2 komentara
 1. Magareča klupa piše:

  To je i nebo počelo slaviti dolazak Nives Celzijus u KTC

  1. kkkkk piše:

   Jako si pametan kad imas samo to za komentirati.A ne vidis kako su ljudi jadni.
   Bi tebe vidio da ti je voda usla u kucu.
   Neki stvarno nemaju drugog posla i pameti.

Komentari su zatvoreni.