Branitelji prvi u streljaštvu na sportskim igrama

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUdruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumarskog stresnog poremećaja Koprivničko-križevačke županije „Sveti Marko Križevčanin“ u jakoj konkurenciji 12 županijskih udruga postigla je zapaženi rezultat na XI. Sportskim igrama Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Republike Hrvatske, održanim u Selcu od 28. do 30. rujna 2014.godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPodravsko-prigorski branitelji su osvojili prvo mjesto u streljaštvu, a za udrugu su nastupili Ivan Betlehem, ujedno i najbolji strijelac sportskih igara, Tihomir Hrešč i Vlado Šok. U stolnom tenisu je osvojeno drugo mjesto, a za udrugu su nastupili Dražen Kranjec, Josip Šastanj i Željko Radivoj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU pikadu je osvojeno drugo mjesto, a nastupili su Zlatko Žunić, Željko Antolić i Darko Vragović. U šahu je osvojeno treće mjesto s postavom Damir Kelek, Željko Šiptar, Sreto Kos i Zdenko Žganec. Sveukupno, udruga je osvojila drugo mjesto, odmah iza UHBL PTSP-a Zagrebačke županije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.