Ženu vezao lancima i zatvorio u svinjac

divljaštvo u Cepidlaku // Ženu zavezao lancima i zatvorio je u svinjac

Obiteljsko nasilje u mjestu Cepidlak nedaleko od Križevaca dobilo je jednu sasvim novu dimenziju.

Podivljali muškarac (60) prošlog petka posvađao se sa svojom 16 godina mlađom suprugom, nekoliko puta ju je ošamario i zatvorio u svinjac. Valjda kako bi bio siguran da neće pobjeći ili da je samo ponizi i pokaže joj tko je “gazda u kući”, zavezao ju je lancima i zaključao lokotom. Nakon nekog vremena, pustio ju je van, ali ubrzo i ponovno zarobio.

Da nešto ne valja, primijetio je susjed i nazvao policajca koji je tada bio izvan službe. On je, pak, alarmirao svoje kolege i uhitili su nasilnika. Noć je proveo u policiji i u subotu predan pritvorskom nadzorniku. Nakon što ga je saslušao, sudac istrage pustio ga je na slobodu.

U međuvremenu je “poludio” i njihov sin (25). Ljutit na majku što im je tata završio na policiji i u pritvoru, vrijeđao ju je, prijetio joj je i na kraju ozlijedio gađajući klipom kukuruza.

I protiv nasilnog oca i sina kaznena prijava ide redovnim putem. Policiji su, kaže glasnogovornik Dražen Laljek, otprije poznati samo majka i sin. Prije nekoliko godina oboje su prijavljeni zbog nasilja, a tada je majka bila pod utjecajem alkohola.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Rabaram piše:

    Tatu i sina objesiti za jajca u svinjac, da im svinje ližu šupčiće!

Komentari su zatvoreni.