Policija: Dnevna informacija za 4./5. listopada

stop_policija_kontrola_prometa

Kriminalitet

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri kaznena djela, od kojih izdvajamo:

Teška krađa provaljivanjem

Tijekom noći, 3/4. listopada, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u Peterancu, te otuđio cigarete, razna pića i novac, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Za počiniteljem i predmetima policija traga.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene, te jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom.

Prometne nesreće sa ozlijeđenom osobom

Jučer, 4. listopada oko 21.50 sati u Svetom Ivanu Žabno u Ulici Braće Radića zbog ne držanja dovoljnog razmaka sudarila su se dva osobna automobila nakon čega su sletjela van kolnika te udarila u betonsku ogradu,svjetleću reklamu te betonski balkon kuće. Oba vozača su upravljala pod utjecajem alkohola od 1,23 g/kg i 1,28 g/kg, a jedan je lakše ozlijeđen.

Danas, 5. listopada oko 1.10 sati na otvorenom dijelu ceste Lemeš Križevački i Križevci zbog neprilagođene brzine osobni automobil je udario u zemljani nasip te se prevrnuo na krov. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,19 g/kg, a u nesreći je lakše ozlijeđen.

Danas, 5. listopada oko 4.25 sati u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici osobni automobil je zahvatio desnu bankinu, te prednjom stranom udario u plastični smjerokazni stupić za obilježavanje kolnika, sletio s kolnika u desni odvodni kanal i udario u betonsko-zemljani most za prolaz prema polju. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 0,70 g/kg, a u nesreći je lakše ozlijeđen.

Prometna nesreća sa materijalnom štetom

Jučer, 4. listopada, oko 5.00 sati u Čabrajima, došlo je do naleta osobnog automobila na udarnu rupu, kojom prilikom je se oštećeno vozilo. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,73 g/kg.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kalničan piše:

    A kaj je s grožđem u Greberancu!?

Komentari su zatvoreni.