Oporba traži sjednicu o križevačkom Pučkom učilištu

gradsko_vijece_krizevci_sjednicaKRIŽEVCI – Ujedinjena križevačka oporba zastupljena u Gradskom vijeću, koju čini desetero vijećnika iz šest političkih opcija, zatražila je sazivanje tematske sjednice o Pučkom otvorenom učilištu Križevci.

Zahtjev su predali u gradsku upravu, a predsjednik Gradskog vijeća treba sjednicu sazvati u roku od 15 dana. U obrazloženju navode da sjednicu traže jer gradska vlast razmišlja o smanjenju broja djelatnika u Pučkom učilištu, zbog njezinog lošeg financijskog poslovanja te loše situacije u gradskoj blagajni. To bi značilo ubrzano gašenje te javne ustanove za obrazovanje i kulturu, čiji je osnivač Grad Križevci.

Oporbenjaci očekuju da svoje o toj temi kaže gradonačelnik Branko Hrg, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Melita Habdija i predsjednik Upravnog vijeća te ustanove Željko Jurković. Predlažu i da se na tematsku sjednicu Gradskog vijeća pozovu i svi zaposlenici te članovi Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta Križevci, kako bi se čula i njihova razmišljanja o toj problematici te da bi se došlo do najkvalitetnijeg rješenja za tu ustanovu.(RKC)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
svistevikonjine
svistevikonjine
Kupio Mujo papigu, odnese je kući te stavi kavez na balkon. Prolazi tuda policajac, kad papiga će: – Dolje vlada, dolje vlada! Dođe policajac kod Muje pa mu kaže: – Čuj Mujo, izbaci ovu ptičurinu inače ideš ravno u zatvor! Ode Mujo kod prodavača, kaže mu u čemu je problem i zatraži da mu da drugu papigu. Prodavač zamjeni papigu i kaže: – Ova ti je je po izgledu potpuno ista, ali neće praviti probleme jer je pobožna i zna samo svete riječi! Savi Mujo kavez na balkon, kad evo istog policajca. Gleda on papigu, a ona ništa – šuti… Više »
svistevikonjine
svistevikonjine

Pita Mujo Hasu:

– Jel, Haso, ‘oćeš doći kod mene igrati šah?

A Haso misli, misli i kaže:

– Može, zašto ne.

A Mujo će na to!

– E super, taman nam je falio još jedan konj.

svistevikonjine
svistevikonjine

Igraju se djeca u Hercegovini skrivača. Broji mali Mujo:

– 1990… 1991… 1992… 1993… 1994… 1995… Tko se snašao, snašao se!!

svistevikonjine
svistevikonjine

Razgovaraju Dolar, Euro i Kuna.
Reče Dolar:
Ja sam ko tigar, kada skočim rušim sve pred sobom!
Na to će Euro:
Ja sam ko antilopa, kad ja skočim niko me ne može dosegnuti!
Tada reče Kuna:
Ja sam ko lav, kad vi skočite ja riknem

svistevikonjine
svistevikonjine

Pita Sanader Carlu Del Ponte:
– “Primate li American Express?”
Ona mu odgovori:
– “Ne samo Gotovinu…”