Nove stipendije za deficitarna zanimanja

large_img_35_srednja_skola_ivan_seljanec_obrtnicka_zanimanjePODRAVINA I PRIGORJE – Obrtnička komora naše županije objavila je Natječaj za stipendiranje učenika koji se školuju za deficitarna obrtnička zanimanja. U okviru programa ‘Poduzetnički impuls’ Ministarstva poduzetništva i obrta stipendirat će se 60 učenika prvih, drugih i trećih razreda srednjih strukovnih škola, iznosom od 700 kuna mjesečno.

Ovim natječajem određeno je čak 47 deficitarnih zanimanja, od svih struka majstora za popravke vozila, preko ugostiteljskih, prehrambenih i građevinskih poslova, do niza zanimanja obrade drva, kamena i metala, raznih vrsta instalatera i mehaničara, do krojača, klobučara, dimnjačara, graditelja glazbala i brodova, krznara, obućara i drugih.

large_img_34_srednja_skola_ivan_seljanec_obrtnicka_zanimanjePravo na stipendiju ostvaruju učenici koji imaju status redovitih i s prebivalištem na području naše županije, a kriteriji za dodjelu su opći uspjeh iz svih predmeta u zadnja dva završena razreda te socijalni status. Natječaj je otvoren do kraja srpnja.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.