‘Oblačno s ćuftama 2’ na subotnjoj matineji u MKC-u

oblacno_s_cuftama_2_crtani_animirani_filmGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 21. lipnja 2014. u
10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Oblačno s ćuftama 2”. Ova jednoipolsatna crtana komedija iz 2013. je sinkronizirana na hrvatski jezik. Režiju potpisuju Cody Cameron i Kris Pearn, prema scenariju Johna Francisa Daleyja i Jonathana M. Goldsteina, a glavne uloge tumače Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Benjamin Bratt i Neil Patrick Harris.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

O filmu: „Nastavak animirane komedije o stroju za proizvodnju hrane koji opet radi i prijeti svijetu, a izumitelj Flint je zbog oluje s hranom protjeran iz grada.
Nakon katastrofalne oluje hranom u prvom filmu, Flint i njegovi prijatelji prisiljeni su napustiti svoj grad. Flint prihvaća poziv svoga idola Chestera V-a da se pridruži kompaniji The Live Crop koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva. Kada Flint otkrije da njegov stroj i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona, on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.