Bezmesni proizvodi Vegetariana opet na hrvatskom tržištu

Vegetariana_Damir_Sket_proizvodnja_bezmesni_nema_GMO_1Obnova proizvodnje: Poduzetnik Damir Šket odlučio je brend Vegetariana razvijati kao zaseban proizvod, a vege namazi, hrenovke i burgeri su bez GMO-a, umjetnih bojila i pojačivača okusa

Nakon nekoliko godina izbivanja s hrvatskog tržišta, serija bezmesnih proizvoda Vegetariana uskoro će se ponovno moći naći na policama trgovačkih lanaca.

Vegetariana_Damir_Sket_proizvodnja_bezmesni_nema_GMO_2Damir Šket, bivši vlasnik mesne industrije Improm, koji je unutar te tvrtke 1996. godine i stvorio brend, odlučio je Vegetarianu pokrenuti kao zasebni proizvod.
– Dok sam imao tvrtku, žena i sinovi postali su vegetarijanci, a nakon prodaje pridružio sam im se i ja, zato smo htjeli nastaviti s vege proizvodima – rekao je Šket, vlasnik Vegetariane.

Vegetariana_Damir_Sket_proizvodnja_bezmesni_nema_GMO_3Proizvodi ne sadrže GMO, umjetna bojila te pojačivače okusa, ističe, a cijeli projekt podržavaju Prijatelji životinja. Novost u seriji jest i veganski narezak s maslinama, prvi te vrste proizveden u Hrvatskoj.(VL)

Vegetariana_Damir_Sket_proizvodnja_bezmesni_nema_GMO_4

Vezano

Komentari su zatvoreni.