Brojne stručne teme na 18. Križevačkim pedagoškim danima

U organizaciji Hrvatskog pedagoško-književnog zbora – Ogranak Križevci, Međunarodne mreže sportskih djelatnika – Sportmeet i Agencije za odgoj i obrazovanje, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, u Križevcima su održani 18. Križevački pedagoški dani.

Svečano otvorenje održano je u Velikoj dvorani Hrvatskog doma gdje se prigodnim riječima u ime Koprivničko-križevačke županije obratila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije Ana Mušlek, a okupljene su pozdravili i članica Međunarodne mreže Sportmeet dr.sc. Marija Zegnal Koretić, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca i predsjednik Hrvatskog pedagoško-književnog zbora Ogranak Križevci Dražen Bokan, zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško te viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge u srednjim školama i odgajatelje u učeničkim domovima u Agenciji za odgoj i obrazovanje Miljenka Galić, koja je ujedno Pedagoške dane proglasila otvorenima.

U nastavku programa bilo je riječi o brojnim stručnim temama, primjerice se o tome što kada naučiti, vježbanju i zdravlju osoba s invaliditetom, animaciji kao doprinosu motivaciji za učenje djece i mladih, a održano je i nekoliko radionica. Tradicionalno, 18. Križevački pedagoški dani završili su Učiteljskim balom u restoranu Vojarna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.