U Križevcima osnovana gradska organizacija stranke ORaH

ORaH_Krizevci_ogranak_0U subotu 7. lipnja 2014. godine u križevačkoj Gradskoj vijećnici je osnovana gradska organizacija stranke ORaH – Održivi razvoj Hrvatske. Na skupu četrdeset osoba, članova i simpatizera bilo je nazočno cijelo predsjedništvo stranke na čelu sa dr.sc. Mirelom Holy. Povodom osnivanja prikazan je rad prof. Sandre Kantar i dr.sc. Kristine Svržnjak sa Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima “Položaj poljoprivrednika u Koprivničko-križevačkoj županiji”, a posebna pažnja je posvećena mladim poljoprivrednicima koji su važni dionici u sektorskoj politici ORaH-a za poljoprivredu.

ORaH_Krizevci_ogranak_1ORaH-ov zastupnik u EU parlamentu prof.dr.sc. Davor Škrlec, stručnjak za obnovljive izvore energije i napredne energetske mreže, zalagat će se za vitalne interese Hrvatske kroz stavove i političku platformu ORaH-a.
– U Križevcima će djelovati putem proaktivnih tribina, edukacija, u javnom interesu, te osmišljavati praktična rješenja čime se želi razbiti predrasuda o ORaH-u kao o “samo zelenoj stranci”, istaknula je povjerenica ORaH-a za Križevce Lidija Kerin.

ORaH_Krizevci_ogranak_2Stranka ORaH zalaže se za održivi razvoj zemlje s ciljem prosperiteta i dobrobiti svih njenih građanki i građana uz razumnu upotrebu resursa i očuvanje okoliša za buduće generacije, a počiva na tri jednako važna stupa, a to su proizvodnja hrane, gospodarski razvoj i društvena pravda.  Stranka okuplja kompetentne članove , ali i sve misleće ljude željne slobodnog djelovanja, u forume, kao što su Forum za gospodarstvo, Forum za zaštitu okoliša i Forum za ljudska prava i pravdu.

Do unutarstranačkih izbora vodstvo je – povjerenica

Gradska organizacija neće imati izabrano predsjedništvo, odnosno vodstvo, sve do unutarstranačkih izbora ORaH-a koji će se održati u listopadu, po principu “jedan član – jedan glas”. Dužnosti predsjednice Gradske organizacije do tada ima povjerenica Kerin.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.