Animirani ‘Avioni’ na subotnjoj matineji u MKC-u

avioni_MKC_projekcija_animirani_filmGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 7. lipnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Avioni”. Ova jednoipolsatna animirana avantura iz 2013. je sinkronizirana na hrvatski jezik, režiju potpisuje Klay Hall, a scenarij Jeffrey M. Howard.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

O filmu: „Animirana priča o Dustyju, avionu za zaprašivanje koji sanja nastupiti u slavnoj zračnoj utrci, no ima jedan problem – boji se visina!
Akcijsko-avanturistička animirana komedija u kojoj upoznajemo Dustyja, avion za zaprašivanje koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Ali, Dusty zapravo nije napravljen za utrkivanje – i uz to se boji visina! Zbog svega toga će pomoć potražiti od sezonskog avijatičara koji će pomoći Dustyju da se kvalificira na zahtjevno prvenstvo. Dustyjeva hrabrost bit će stavljena pred vrhunsko iskušenje dok se priprema za osvajanje visina o kojima je prije samo sanjao.“

Vezano

Komentari su zatvoreni.