Humanitarni turnir mininogometaša za pomoć stradalima od poplava

humanitarna_akcija_turnir_mali_nogometMomčadi mininogometne lige “Dobrosusjedski odnosi” iz Križevaca organiziraju humanitarni malonogometni turnir “Pomoć Slavoniji” koji će se održati u nedjelju 8. lipnja 2014. na terenu noćnog bara “Latino” s početkom u 14 sati. Prema jučerašnjim informacijama, za sada se na turnir prijavilo 13 ekipa u sastavu “5+1”, a kotizacija iznosi 100 kuna.
– Sav prihod od turnira uplatit ćemo Crvenom križu za pomoć stradalim od poplava, dođite i pomozite, istaknuli su organizatori, zahvalivši ujedno sponzorima turnira, a to su Zagrebačka pivovara Ožujsko, Groš Križevci i Grafocentar Križevci, uz medijsku podršku Radija Križevci, Podravskog lista i portala Križevci.info.

Radomir_Bozovic_reprezentativac_mininogometRadomir Božović među reprezentativcima

Vrijedi istaknuti također da se na nedavno objavljenom popisu igrača Hrvatske mininogometne reprezentacije našao izvrsni Radomir Božović, igrač koji u Križevačkoj minininogometnoj ligi “Dobrosusjedski odnosi” nastupa za momčad BTK iz Križevaca. Odlične igre na križevačkim terenima iz kola u kolo te dvije selekcije na zagrebačkom Rudešu pred trenerom reprezentacije Danijelom Kneževićem dovele su Božovića do dresa reprezentacije, kojem u Ivanić Gradu slijede pripreme za europsko mininogometno prvenstvo koje će se u studenom igrati u Izraelu.
– Iznimno smo ponosni na Radomira i ne sumnjamo da će se svojom kvalitetom dokazat stožeru reprezentacije. Ovo je za nas veliki događaj i promocija za Križevce i minininogometnu ligu “Dobrosusjedski Odnosi”, istaknuli su organizatori lige.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. gonzo piše:

    sve pohvale

Komentari su zatvoreni.