Štefan Đurković i Lovro Baričević državni prvaci iz udaraljki

udaraljkasi_perkusionisti_glazbena_skola_2013_koncertna_dvoranaNa državnom natjecanju iz udaraljki, koje je prošlu nedjelju održano na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, učenici Glazbene škole Alberta Štrige Lovro Baričević i Štefan Đurković osvojili su, svaki u svojoj kategoriji, dva prva mjesta i prve nagrade. Baričević je u I. kategoriji, 15 godina i mlađi, osvojio 98,06 bodova, dok je Đurković u III. kategoriji, 19 godina i mlađi, osvojio 98,10 bodova te će ujedno, kao predstavnik udaraljkaša, sudjelovati na završnom koncertu Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga (HDGPP), koje će se održati 12. travnja 2014. godine u Velikoj Gorici.

Vrijedi spomenuti i da je na regionalnom natjecanju iz udaraljki sudjelovala Marcela Vargić te u I. kategoriji osvojila II. nagradu s ukupno 88,20 bodova.
– Kao mentor moram reći da sam jako ponosan na učenike. Ovim rezultatima je križevački udaraljkaški odjel još jednom potvrdio status da je među najboljima u Hrvatskoj, istaknuo je profesor Josip Konfic.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Stojan Miščević piše:

    Iskrene čestitke mladom mentoru, Glazbenoj školi i njenim učenicima,,rezultati uspješnosti postaju tradicija u svakoj sličnoj sredini gdje imamo pozitivnu selekciju,,,kako bi nam tek bilo da se i političari malo ugledaju na ovaj model uspješnosti, pa da kriterij podobnosti zamjene sa, u ovom slučaju vidljivom transparentnošću promicanja izvrsnosti!

Komentari su zatvoreni.