Rade Šerbedžija otvara 10. Culture Shock Festival!

rade_serbedzija_csf_culture_shock_festival_2014_klub_kulture_zapadni_kolodvorDevet godina zaredom, sve od 2005. godine, križevačke udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. organizirale su Culture Shock Festival, jedinstveni hibrid edukacije, suvremene umjetnosti, teatra te koncerata kvalitetnih i aktualnih izvođača, među kojima se se isticali Arsen Dedić, Ibrica Jusić, TBF, Dubioza Kolektiv, Darko Rundek & Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips, Jelena Radan i Pedro Abreu, Jimmy Stanić i Scharf Club Swing Quintet, Drago Mlinarec, Zadruga i mnogi drugi.

Ove godine, za festivalski jubilej, u Križevce stiže svjetski priznati glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija! U intimnoj atmosferi križevačkog Kluba kulture Šerbedžija će održati koncert uz pratnju banda Zapadni kolodvor, koji čine Mario Igrec – gitara, Jura Vrandečić – bas, Antun Stašić – violina i Ranko Purić Campi – bugarija, uz “pridružene” članove – Danila Šerbedžiju na gitari i Juru Ivanušiča na klavijaturama.

‘Pressica’ u ponedjeljak

Ovaj “koncert za deset” će se održati već prve festivalske večeri, u subotu 1. ožujka 2014. godine, a ulaznice će se u pretpodaji po 90 kuna naći već sutra, dok će na dan koncerta cijena iznositi 120 kuna. Početak koncerta je zakazan za 20 sati. Dođite i uživajte u koncertnom spektaklu za otvaranje 10. Culture Shock Festivala, čiji organizatori spremaju još mnoga iznenađenja i uzbudljiva imena, o čemu se više može saznati na tiskovnoj konferenciji, koja će se održati u ponedjeljak 24. veljače 2014. u Klubu kulture s početkom u 12 sati, kada će program biti objavljen i na festivalskom webu. Rezervacije ulaznica moguće su upitom na info@c-shock.org ili broj telefona 048/711-073.

Od 1. ožujka pa sve do 19. travnja, tih pedesetak dana u Križevcima bit će ispunjeno festivalskim događanjima koji održavaju urbanu kulturu na razini grada puno većeg od desetak tisuća stanovnika. Unatoč financijskoj neizvjesnosti, organizatorima je i ove godine želja kvalitetom i selekcijom izvođača nadmašiti prethodno izdanje festivala, pa se nadaju punoj suradnji publike koju pozivaju da im se pridruži u namjeri da se kulturno-obrazovno i zabavno težište na mjesec i pol dana prenesu iz metropole šezdesetak kilometara istočno.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
gordan
gordan

nisam premlad za .alkohol. nisam premlad za holywood.

gordan
gordan

ja nisam maloljetnik. maloljetnih ljudi više nema

gordan
gordan

ja ću imati dvadeset i peti rođendan.

gordan
gordan

nisam maloljetna osoba

gordan
gordan

počeo sam se baviti glazbom