Ultimate magazine theme for WordPress.

Rade Šerbedžija otvara 10. Culture Shock Festival!

rade_serbedzija_csf_culture_shock_festival_2014_klub_kulture_zapadni_kolodvorDevet godina zaredom, sve od 2005. godine, križevačke udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. organizirale su Culture Shock Festival, jedinstveni hibrid edukacije, suvremene umjetnosti, teatra te koncerata kvalitetnih i aktualnih izvođača, među kojima se se isticali Arsen Dedić, Ibrica Jusić, TBF, Dubioza Kolektiv, Darko Rundek & Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips, Jelena Radan i Pedro Abreu, Jimmy Stanić i Scharf Club Swing Quintet, Drago Mlinarec, Zadruga i mnogi drugi.

Ove godine, za festivalski jubilej, u Križevce stiže svjetski priznati glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija! U intimnoj atmosferi križevačkog Kluba kulture Šerbedžija će održati koncert uz pratnju banda Zapadni kolodvor, koji čine Mario Igrec – gitara, Jura Vrandečić – bas, Antun Stašić – violina i Ranko Purić Campi – bugarija, uz “pridružene” članove – Danila Šerbedžiju na gitari i Juru Ivanušiča na klavijaturama.

‘Pressica’ u ponedjeljak

Ovaj “koncert za deset” će se održati već prve festivalske večeri, u subotu 1. ožujka 2014. godine, a ulaznice će se u pretpodaji po 90 kuna naći već sutra, dok će na dan koncerta cijena iznositi 120 kuna. Početak koncerta je zakazan za 20 sati. Dođite i uživajte u koncertnom spektaklu za otvaranje 10. Culture Shock Festivala, čiji organizatori spremaju još mnoga iznenađenja i uzbudljiva imena, o čemu se više može saznati na tiskovnoj konferenciji, koja će se održati u ponedjeljak 24. veljače 2014. u Klubu kulture s početkom u 12 sati, kada će program biti objavljen i na festivalskom webu. Rezervacije ulaznica moguće su upitom na info@c-shock.org ili broj telefona 048/711-073.

Od 1. ožujka pa sve do 19. travnja, tih pedesetak dana u Križevcima bit će ispunjeno festivalskim događanjima koji održavaju urbanu kulturu na razini grada puno većeg od desetak tisuća stanovnika. Unatoč financijskoj neizvjesnosti, organizatorima je i ove godine želja kvalitetom i selekcijom izvođača nadmašiti prethodno izdanje festivala, pa se nadaju punoj suradnji publike koju pozivaju da im se pridruži u namjeri da se kulturno-obrazovno i zabavno težište na mjesec i pol dana prenesu iz metropole šezdesetak kilometara istočno.

Možda vam se svidi
gordan
gordan

nisam premlad za .alkohol. nisam premlad za holywood.

gordan
gordan

ja nisam maloljetnik. maloljetnih ljudi više nema

gordan
gordan

ja ću imati dvadeset i peti rođendan.

gordan
gordan

nisam maloljetna osoba

gordan
gordan

počeo sam se baviti glazbom