Osnovke Orehovca prvi put na županijskom natjecanju u košarci

Sveti_Petar_Orehovec_natjecanje_kosarka_zupanija_Cure-4Na županijskom natjecanju u košarci za učenice osnovnih škola održanom prošli tjedan u Virju skupinu Križevci predstavljale su pobjednice međuopćinskog natjecanja, učenice OŠ Sv. Petar Orehovec, a kao predstavnice skupine Koprivnica sudjelovale su i košarkašice iz Drnja, koje su prije dvije godine bile prvakinje Hrvatske, te predstavnice đurđevačkog kraja učenice iz Virja, koje su ove godine uspjele pobijediti svoje vršnjakinje iz Drnja.
– Uzmemo li u obzir da su se naše djevojčice po prvi puta u povijesti plasirale na županijsko natjecanje, i da nemaju školsku dvoranu, rezultat je i više nego zadovoljavajući, istaknuo je trener Saša Šikić, čestitavši učenicama na hrabroj i korektnoj igri, kojom su i više nego „ostavile srce na terenu“.

Sveti_Petar_Orehovec_natjecanje_kosarka_zupanija_Cure-3Na natjecanju su postignuti sljedeći rezultati:
OŠ Fran Koncelak – Drnje : OŠ Sveti Petar Orehovec 67:22, OŠ Fran Koncelak – Drnje : OŠ prof. Franje Viktora Šignjara – Virje 30:34, OŠ Sveti Petar Orehovec : OŠ prof. Franje Viktora Šignjara – Virje 21:54.

Sveti_Petar_Orehovec_natjecanje_kosarka_zupanija_Cure-6Poredak na kraju županijskog natjecanja:
1. OŠ prof. Franje Viktora Šignjara – Virje
2. OŠ Fran Koncelak – Drnje
3. OŠ Sveti Petar Orehovec

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.