U subotu crtana horor-komedija ‘Moje najdraže čudovište’

Moje_najdraze_cudoviste_crtani_film_projekcija_MKCGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 18. siječnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Moje najdraže čudovište”, u režiji Tima Burtona. Ova animirana horor-komedija za djecu traje sat i pol, a glasove glavnim likovima daju Winona Ryder, Martin Short, Catherine O’Hara, Martin Landau i Charlie Tahan. Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Predškolska djeca mogu doći na filmske projekcije isključivo u pratnji odrasle osobe.

Iz recenzije: „Animirana priča Tima Burtona o dječaku i njegovom psu. Nakon što njegov ljubimac Sparky doživi nesreću, mladi Victor svu nadu polaže u znanost kako bi svog najdražeg prijatelja vratio u život – uz par sitnih izmjena!
‘Moje najdraže čudovište’ je topla priča o jednom dječaku i njegovom psu. Nakon što neočekivano izgubi svog ljubimca, psa Sparkyja, mladi Victor upotrijebit će svo svoje znanje i snagu kako bi svog omiljenog prijatelja vratio u život – uz par malih izmjena.
Iako u početku pokušava sakriti svoju novu kreaciju, nakon što svi saznaju da se Sparky vratio, Victorovi kolege iz škole, učitelji i kompletni gradić naučit će da vraćanje u život ponekad može biti vrlo, vrlo opasno.
Animirani film ‘Moje najdraže čudovište’ snimljen je stop animacijom koja potcrtava jednostavnost priče, ali joj daje i potrebnu dubinu. Ovo je prvi Burtonov animirani film kojeg je režirao za studio Disney, a također ga je i producirao. Scenarist je sam Burton jer je ovo ujedno i obrada njegovog kratkog filma iz 1984. koji je posveta legendarnom ‘Frankensteinu’.“

Vezano

Komentari su zatvoreni.