SDP-ova oporba umjesto kritike nudi rješenja

Ivan_Majdak_SDP_Krizevci_press_tiskovna_konferencijaKRIŽEVCI – Nezadovoljni radom gradonačelnika i gradske vlasti, te njihovim propustima, SDP je odlučio pomoći konkretnim idejama i prijedlozima, te stoga osnovati četiri savjeta.
– Zbog toga smo u pripremi i kao posebna tijela unutar Gradske organizacije SDP-a formirat ćemo četiri savjeta od stručnjaka i uglednih građana Križevaca, koji su spremni uključiti se u rad naših savjeta. Tako da će to biti savjet za poljoprivredu, savjet za obrt, malo i srednje poduzetništvo, savjet za turizam, sport i kulturu i savjet za fondove Europske unije, najavio je predsjednik gradskog SDP-a Ivan Majdak.

Tko će, konkretno, biti u tim savjetima Majdak još ne može reći. Imena će objaviti kroz tjedan, dva. No ističe da ih je na taj potez ponukalo što gradski čelnici stalno kritiziraju Vladu, a pri tom ne koriste mogućnosti koje im ona svojim programima pruža, kako poduzetnicima, tako i jedinicama lokalne samouprave.
– Samo za primjer, ni jedna zgrada u vlasništvu Grada nije do sada prijavljena u program energetske obnove zgrada u javnom sektoru. Nije pripremljen ni jedan projekt za javno-privatno partnerstvo. Isto tako trenutno nemamo pripremljenu dokumentaciju za natječaje iz EU fondova, koji bi osigurali u Križevcima neka nova zapošljavanja i otvaranja radnih mjesta, nabrojio je Majdak.

Sve zaključke sa savjeta vijećnici SDP-a će predlagati Gradskom vijeću.
– Ne želimo biti samo oporba koja kritizira, koja ukazuje na probleme. Mi želimo biti oporba koja će ukazivati i davati prijedloge na koji način i kako probleme i ono s čim nismo zadovoljni u gradskoj vlasti možemo poboljšati, zaključio je Majdak.(RKC)

SDP_Krizevci_tiskovna_konferencija_pressica_press‘Građani taoci političkog marketinga’

Na tiskovnoj konferenciji Gradske organizacije SDP Križevci, održanoj prošli petak, predsjednik ogranka Ivan Majdak osvrnuo se i na javno djelovanje gradonačelnika Branka Hrga, nazvavši to “stranačkim marketingom” koalicije HDZ-HSS protiv aktualne vlasti u državi, a nauštrb rješavanja problema građana Križevaca i okolnih sela.
– Iako zna i obaviješten je, da se Agencija za plaćanja seli u sjedište županije zbog prilagodbe EU shemi, javno istupa i obmanjuje javnost kako je to odluka Vlade RH usmjerena protiv građana Križevaca, jer će sada „za svaki papirić morati putovati u Koprivnicu“, a da nije poduzeo baš ništa da osigura uredovni dan Agencije u Križevcima što je kao gradonačelnik trebao i mogao, istaknuo je Majdak.

Majdak nije ostao dužan komentirati gradonačelnikove hvalospjeve o prodaji nekoliko parcela budućim poduzetnicima u Poduzetničkoj zoni Gornji Čret, izrazivši zabrinutost da tamo još uvijek nemaju mogućnost priključka struje:
– Gradonačelnik vlada ovim gradom skoro 13 godina, u tih 13 godina za razliku od ostalih sličnih gradova u Hrvatskoj Križevci su debelo zaostali u razvoju. Pogledajmo za primjer samo Prelog, manji grad od Križevaca, njihova industrijska zona ima preko 30 tvrtki, i preko 2500 ljudi tamo radi, zaključio je Majdak, pozvavši Hrga da ode u Prelog nešto naučiti umjesto da “hodočasti Hrvatskom, prodaje demagogiju i zakapa križeve po parkovima u Primoštenu.” (kž.info)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Mali vučić
Mali vučić

Vidjeti ćemo koliko je čisto iznajmljivanje gradske imovine, davanje u zakup i za uzvrat financiranje stranke? Kak se ono zvala ona tvrtka jel možda “Grad” hahaha, čija je to firma? Za koliko je prodan prostor kraj gradskog parkinga u kojem je sada kafić? Kako se financirao NK Križevci i pod kojim uvjetima im je Radnik donirao po 1 000 000,00 kuna godišnje, zar na lijepe oči?…. huuuu

Prva violina
Prva violina

od kad je majdak predsjednik gradskog sdp-a tresu se u gradu gaće svim seronjama, a ne samo najvećem među njima… Branku Hrgu

Portir
Portir

E da sutra samo čuješ kako će se Hrg i njegova družina kititi zaslugama za Sud u Križevcima, za godinu dana biti će im puna usta brzeceste … za prvo nisu poduzeli ništa, a za ovo drugo su potpisivali peticiju protiv gradnje.. g majdak samo naprijed, vidim da znate kako se to radi, ovakve se stvari rade u tišini i bez ikakve medijske pompe, možda još ipak postoji kakav tračak nade za ovaj grad.

imt533
imt533

iz povjerljivih izvora sam saznao da se Hrgu kad vidi Majdaka tresu gaće…hehehee

Zombi
Zombi

mali fergo, kaj Hrg poznaje Majdaka? Pa ovaj (majdak) je vele u Hrvatskoj Stranci Smijeha anonimac, nitko ga ne poznaje a svi o njemu govore i pišu, čudno zar ne? 🙂 Hrg je toliko “pametan” da niti ne zna da je budala. S obzirom koliko je Hrg pokrao i što je sve radio ovih 13 godina, (a majdaku veliki dio toga sa dokumentima i dokazima uručen danas popodne), ne da mu se tresu gaće, trese se on cijeli i to s pravom jer… hrgu zvone zvona, majdak stiže… remetinec sve mu blize

imt533
imt533

Sve što je Hrg radio zadnjih 13 godina vidi se po svemu ovome što je izgrađeno i napravljeno, to se ne može sakrit…a ove vaše gluposti s dokumentima i dokazima…ma dajte se saberite više, već preko 10 godina pokušavate raznim podmetanjima i spačkama ali nema ništa, sve je čisto kao suza…jadni ste

Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Vidi mladog klokana, posto opasan, tolko je toga izgrađeno da je Tomislavova ulica primjer uspjeha Hrga i Hss-a

Mali vučić
Mali vučić

mali fergo, a jel` se možda hrgovi uspjesi vide i na kreditnom zaduženju grada? Istina da se vidi sve što je sagrađeno i “ušteđeno” od kuće u Mladinama, v……. , k……., d… v……, a…., ali nije to ništa maca polako dolazi na vratanca, a onda će biti samo najednom kuc, kuc, kuc…. 🙂

Kosac
Kosac

imt533 ti si zbila traktor a sigurno se zoveš i Mile http://youtu.be/ChVkfC9ch5I Daj ti meni novce, ja si sagradim vilu na Jadranskoj obali i svima ću da se hvalim kao sam ja vrlo uspješan, kako imam i tome slično. Napiši ti nama što je izgrađeno ? Ceste, kružni tok, parkirališta? I sve to sa novcima zaposlenih građana a koji, pazi čuda, ne rade u Križevcima. Jel se pošteno hvaliti sa time? Kakav čovjek moraš biti da tako nešto nabrajaš kao svoj uspeh? Čovek ili seronja? Zamisli situaciju da sutra hrvatski Sabor donese odluku kako se ukida svaki oblik tkz. prireza… Više »

Drug Tito
Drug Tito

Bogati pa ne mogu da verujem, bivši drug Branko već duže vreme najavljuje kako će bivši mu drugovi da rasture Sud u Križevcima i da će onda On morati da deli pravdu. A sada eto malo odmaram i surfam, pa dođem na fejsbuk, a kad tamo drug Ivan Majdak na svom profilu objavljuje neku drugu vest, pa sada ne znam kome od njih dvojice da verujem. 🙂 REORGANIZACIJA PRAVOSUDNOG SUSTAVA Iako su naši “gradski oci” prizivali i priželjkivali odlazak Suda iz Križevaca, kako bi mogli još jednom “drvljem i kamenjem”, u ime svoje “HSS Partije” udarati po hrvatskoj Vladi i… Više »

Ferguson englezer
Ferguson englezer

Mali fergusone možda si ti ponekad u nečemu i u pravu, ali ovo “zatucanih” nipošto ne može biti odlika i opis SDP-ovaca, to si ti sigurno vidio bivše komunjare, ali oni su ti odavno već kod vas u HSS-u ili eventualno u HDZ-u, u sdp-u takvih nema od devedesete.