Prikupili stotinjak tisuća kuna

Tamara_Premus_dobrotvorka_godine_ZamahKRIŽEVCI – Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom pribavila je 90.000 kuna za dva projekta; za onaj pod nazivom ‘Upoznajte nas i naše mogućnosti’ Regionalna zaklada za lokalni razvoj ‘Zamah’ dodijelila im je 40.000, a Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta podržat će projekt ‘Rane intervencije i rehabilitacije predškolske djece s teškoćama u razvoju’ iznosom od 50.000 kuna.

U njihovom pak gradu za članove Udruge priređene su dvije humanitarne akcije; prva je bila polovinom mjeseca na festivalu zabavne glazbe ‘Zlatne note’, s kojega je 3.180 kuna prihoda od ulaznica uplaćeno udrzinom Klubu Maslačak, a drugu je proveo križevački HSS, čiji su članovi u predblagdanskom druženju sa sugrađanima prikupili 920 kuna. Od predsjednice Udruge Tamare Premuš doznajemo da će te dvije donacije utrošiti na materijal za obnovu kuće koju im je gradska uprava dala na korištenje.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Kaja piše:

    Moje divljenje, svima koji na bilo koji način pomažu našu Udrugu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom. Ne znam da i smo svjesni, koliko Ljubavi, truda i strpljenja ulazu njihovi najmiliji…. Svaki dan ispočetka, mukotrpno i ne vezani za rezultat….. Treba to izdržati. Sve ČESTITKE, vi ste stvarni heroji…..

Komentari su zatvoreni.