Gradski savjet mladih kao HSS-ova ‘utvrda’

Gradski_savjet_mladih_Krizevci_HrgU ponedjeljak 9. prosinca 2013. održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Gradskog savjeta mladih Grada Križevaca, na kojoj je za predsjednika u drugom mandatu izabran Željko Jurković, predstavnik Sveučilišne organizacije HSS-a. Potpredsjednica je postala Andreja Babić iz mladeži HDZ-a. Članove savjeta birali su križevački gradski vijećnici 2. prosinca 2013. godine, pa su zahvaljujući glasovima u novi saziv izabrani još: Ana Đuranec (Udruga Hera), Marko Guzalić (Glas mladih Križevci), Ivona Haban (Križevačke mažoretkinje), Tatjana Vegman (Organizacija mladih HSS-a Križevci) i Josip Zorko (Vijeće učenika Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga).

Branko_Hrg_Organizacija_mladih_HSS-a19 prisutnih od 21 vijećnika mlade su savjetnike birali s liste od ukupno 17 kandidata koje su prijavljivale matične organizacije, među kojima Organizacija mladih HSS-a s čak četiri kandidata, Forum mladih SDP-a s tri, gimnazijsko Vijeće učenika i Mladež HDZ-a s po dva kandidata, a po jedno ime su predložili još udruge K.V.A.R.K. i Demokroacija. Budući da je Đuranec vrlo bliska HSS-u, a Guzalić zapravo član stranke, većina u sedmeročlanom savjetu pripada vladajućima čiji im je predsjednik, gradonačelnik Branko Hrg, poručio da budu aktivni sudionici na sjednicama Gradskog vijeća i Kolegija gradonačelnika.

Zeljko_Jurkovic_HSSJurković je pak najavio mnogo aktivnosti i posla koji ih čekaju kako do kraja godine tako i u iduće dvije godine. No, ostaje za nadati se da će njegov angažman biti ipak konkretniji i konstruktivniji od “zalaganja” u prošlom mandatu, kad je ostao upamćen tek po uvredi nedavno upućenoj SDP-ovim vijećnicima koje je usporedio s klokanima i time zaradio opomenu ili pak po organizaciji financijski netransparentnog koncerta Prljavog kazališta za Dan maturanata prošle godine, putem njegove udruge Glas mladih Križevci.

20 godina CSF
Vezano
72 komentara
  1. Stari jarac piše:

    Polako započinje Hrgova demontaža. Već nekoliko godina uredno pratim gotovo sve sjednice Gradskog vijeća i ispravite me ako griješim. Poslijednje tri, od izbora u gradskom SDP-u uvelike po nastupu njihovih viječnika odskaču od onih prije i prijašnjih godina. Istupi Konfica kao predsjednika kluba viječnika SDP-a, pitanja koja postavlja i odgovori na njih jasno ukazuju da se je mnogo toga promijenilo u njihovom nastupu. Pljuska Hrgu zbog toga što se kao grad i vlasnik nisu prijavili za obnovu niti jedne zgrade iz sredstava za energetsku učinkovitost (sredstva države) sigurno čeka svoj nastavak, pa preko one rasprave o Savjetu mladih kada su HSS-ovce jednostavno izbacili iz takta, pa sve do ovog poslijednjeg “nokdauna Hrgu” koji mu je uputio sa prijedlogom da se u Križevcima uvede uredovni dan za neku poljoprivrednu agenciju, što do sada kao gradska vlast nisu uspjeli, odnosno nisu niti pokušali napraviti… uz to i desetak drugih pitanja i prijedloga, nedvojbeno pokazuju da to sada više nisu pojedinačni istupi viječnika, već koordinirana aktivnost kluba i stranke što nas samo može veseliti. Ako se svemu tome doda i izjava za javnost koju je uputio predsjednik gradskog SDP-a, i njegova navodna obećanja poslije izbora u SDP-u, jasno je da će se otvarati mnoge neugodne teme iz društvenog i političkog života grada. Jedino što mogu reči, “bilo je i vrijeme”…

  2. karlo piše:

    u vrijeme vukovića hrg je bil teta u vrtiću,a onda ga je vuković zaposlil u gradu,pa to se zna,nije nikakva tajna. Hrgo mora biti jako zahvalan Marijanu što mu je pomogao u životu,jer kao šef omladine ne bi dalje dogurao od vrtića

  3. stef piše:

    blebetko, znaš li ti majmune uopće o čemu pričaš? Gdje je bio Hrg dok je gradonačelnik bio Vuković?

    1. blebetko piše:

      A kaj je to majmun? Jel` to morti naš gradonačelnik ili ti? Kaj je počela djelovati bunika u Mladinama, se pripoveda po gradu da je netko iz vrha vrhova HSS-a postal tata, jel te Hrg počastil za prinovu u “obitelji” ili čeka da mu prvo Vuk donese lovu?

  4. blebetko piše:

    Bravo Karlo, svaka ti je na mjestu, a ti Štef ajde s kravama napašu. Jel si čul na Radio Križevcima kaj je napisal predsjednik SDP-a Majdak o načinu rada gradske uprave i gradonačelnika? Ako nisi zamoli nekoga da ti pokaže to pismo koje već nekoliko dana kruži gradom, pa si ga pročitaj, ako znaš čitati buš pametniji. Da je Vuković lopov bil bi v reštu, ali da se nije dal zaje…. Hrgu i ekipi, pa da je i malo kršil Statut grada je istina, i zato je smijenjen. Zahvaljujući tome i prijevremenim izborima su Knok i Hrg sklopili pakt u kojem su podijeljeni interesi i to je trajalo sve do ovih izbora u SDP-u, sada ćemo vidjeti.

  5. stef piše:

    Karlo, nemaš ti pojma. Zašto je kao povjerenenik vlade bio postavljen Štubelj?

  6. karlo piše:

    kakvo je sad to pitanje,za vrijeme Tuđmana proračun rh je bio 50 milijardi kuna, a danas je 110………jer smo počeli proračune počeli napuhavati, a u kž ti je stvar ista kad uzmeš da je hrg nabil 20 mil.kuna kredita i 5 mil.kn minusa na računu grada, reci ti meni koji je onda proračun-to dragi bog ne zna-al ne bude moglo tako još dugo-to je odgovor

  7. karlo piše:

    a ove naslikane u gradskom savjetu mladih koji budu potrošili 25 hiljadarki naših novaca i to 15 na svoje dnevnice to je živa smijurija,o čemu konkretno su se oni oglasili i kakvo je to tijelo da za svoje mišljenje mora grga-hrga pitati, akak bi i pitali kad je tu 6 hssovaca i 1prodana hdzejka

    1. trx piše:

      karlo, imam samo jedno pitanje, o ono glasi: znaš li ti koliko je iznosio proračun grada kad je Hrg došao na vlast, a znaš li koliko iznosi danas?
      Nemam više pitanja….

  8. karlo piše:

    vuković nije promijenjen na čelu grada zbog kriminala,već zbog nedržanja gradskog statuta,jer da je bilo kakvog kriminala u gradu zbog toga se ide u bajbukanu.a hrg nije učinio ništa već samo diže kredite dok ide dok se ne uruši proračun ko kula od karata,pitam vas ja gdje su radna mjesta to je glavno mjerilo uspjeha svake vlade,župana,gradonačelnika a to da je zdrobil 20 miliona kuna na okamenjavanje trga to i sve nas zadužil i zaposlil 100 istomišljenika to nije nikakav uspjeh već je to kriminal

  9. lav piše:

    Gospodo pričate GLUPOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Vukovića smo smjenili iz grada i iz gospodarske (poljoprivredne)
    škole jel je KRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOPOV
    IAKO NE PODRŽAVAM HRGA ČINJENICA JE DA JE UREDIL GRAD I KRIŽEVCI SU NAJLJEPŠI MALI GRAD U HRVATSKOJ

  10. Alan Josip Odorčić piše:

    Užasavam se grada u kojem većina ugnjetava manjinu, ali nisam siguran dali manjina u Gradu uopće postoji…

  11. sdpfuker piše:

    balavanderi pitajte svoje starije kolege što je bilo s Vukovićem i zašto je Račan postavio povjerenika Štubelja

  12. petrito piše:

    hrg je lisac,neće se on dati,prljavi posao mu vuk odrađiva. pitanje je dana kad će doći maca na vratanca

  13. blebetko piše:

    Draga moja sdp-fukara, ako je Vuković smijenjen zbog lopovluka što se je onda u ovih deset godina već trabalo dogoditi Hrgu? Ako hoćeš reči da je Vuković lopov a Hrg poštenjak onda si traži drugu publiku, mi nismo ni gluhi niti slijepi niti smo budale da ne vidimo što se sve u gradu događa. Pa javna je tajna da je mandat u Saboru plaćen doslovce torbom love, da se Frikiju nađe pod stare dane. Jel to poštenje ili lopovluk?

  14. sdpfuker piše:

    Stariji građani Križevaca znaju zašto je Marijan Vuković smijenjen, sasvim sigurno ne zbog sposobnosti ili nesposobnosti, nego radi lopovluka.

  15. sdpfuker piše:

    Hm zanimljivo! Da se sve stranke okupe oko SDP-a, a što je to točno nakon izbora Majdaka….to je nepoznanica.

  16. destiny piše:

    Koliko je znam od mojih roditelja. Hrg je bio tetak u vrtiću i omiljen među djecom. Zatim ga je Marijan Vuković zaposlio u gradu, a Bašić ga nije smijenio sa pročelničkog mjesta,jer su HDZ-ovci podržali Hrga da ostane na tom mjestu. Zato Hrg,Vuk i takvi slični trebaju skinuti kapu do poda Vukoviću i Bašiću što su mu dali priliku da se kao šef omladine pokrene u životu. Hrg bi barem jednom u životu mogao reči veliko Vam hvala.

    1. dudek piše:

      Najprije je nakon napornog studianja uz pomoć velikog Valentina, kao teta u vrtiću radio u jednoj područnoj školi s najmanjim uzrastom,,,kako mu posao baš nije išao kao već viđeni mladobudni,,ili ne znam mladoumni HSS-ovac, primjećen e od šefa svih šefova, i zaposlen u njegovoj tvrtki kao šef ugostiteljstva, (na istoj funkciji u službi rečenog gazde radili su i Koren i Nikšić),,,Hrgu se ni to nije svidjelo, ipak jje to realni sektor,,pa se ponovno uz pomoć rečeno velikog Valentina zaposlio sa visokojm višom spremom u gradskoj upravi kao pročelnik ureda društvene djelatnosti,,,slijedeći dalje uzore, usvojoj stranci gazi preko leševa, pridobija dvoje HDZ-ovih vječnika na svopju stranu i preuzima funkciju gradonačelnika, zamjerio se Bašiću do smrti, nakon nekog vremena ljubavi s SDP-om, vraća se Roki s kim vlada sve do razlaza ove godine, kada mu braco i seka pomažu raskoliti HDZ i uspostaviti neponovlivu koaliciju desnog centra! U Saboru je naš ponos i dika, o čemu svjedoče najnoviji istupi kolege Pala koji se pri spomenu uglednog saborskog zastupnika, služi pridjevkom “seljačina”,,,za sada toliko!

  17. Kranjec piše:

    Marijan Vuković je legenda, uostalom bio je jedan od najuspješnijih gradonačelnika pa su ga namjerno maknuli, ako je Majdak dovoljno bistar i ako mu Marijan želi biti suradnik, sigurno je da će si uz njih dvojicu na jednoj strani, Hrg uskoro počet kosu čupat

    1. zombi piše:

      Vuković najuspješniji gradonačelnik? A što je onda Branko Hrg, pa on je stvorio Križevce a ne neki Vukovići, Bašići ili koji su već bili gradonačelnici.

      1. zombi piše:

        a tko to uopće može nešto dogovorit s Vukovićem? On je život posvetio tome da pljuje po najuspješnijem križevačkom gradonačelniku jer ga je ovaj smijenio

      2. Dudek piše:

        Branko Hrg je stvorio Križevce?

        Muahahahahahahahhaaaaa.

    2. trx piše:

      Kranjec, ja bih se na tvom mjestu ozbiljno zabrinuo stavlja li mi netko nešto u hrani ili piće…jer ovo što si napisao…strašno

      Ili je to Vuković by himself rečenica…

  18. Pero Ždero piše:

    Građanine ne znam što misliti, bilo bi dobro za grad da se sada sve stranke i pojedinci okupe oko SDP-a i da zajedno počnu raditi. Samo tako mogu srušiti ovu Hrgovu kulu od karata, pitanje je samo koliki je zapravo potencijal ovaj Majdak, ipak je on prilična nepoznanica pa nam ostaje da vjerujemo u izbor gradskih SDP-ovaca. Za sada u gradu nisam čuo ružne riječi o njemu, ali to ne znači da mu neće početi podmetati, i to pretpostavljam uskoro jer to je jedin i način da se ga pokuša “umiriti” na vrijeme, prije nego što počne biti opasan.

  19. Građanin piše:

    Budi se politička scena u našem malom gradu, izgleda da je počelo biti ozbiljno i da je ovo prepucavanje mladih samo odraz trenutnog međustranačkog stanja u gradu.Čitao sam neki dan pismo koje je predsjednik gradskog SDP-a Majdak poslao medijima i dao na uvid koalicijskim partnerima. Čovjek bez pardona analizira i razotkriva Hrgove namjere i postupke, kako je samo prstom pokazao gdje naš “dragi” gradonačelnik ne zna što bi trebao raditi, pa svoju nesposobnost i nesposobnost svojih “vučića” pokušava podmetnuti drugima. Pričao mi jedan sudionik sastanka koji je održan prošlu nedjelju u Gradskoj upravi. Bio je kao predstavnik svoje stranke do sada već na više sličnih sastanaka, ali kaže da se nešto ovakvoga na njima još nije dogodilo. Hrg je od Majdaka i Štubelja dobio takav obrisač ko` kakav balavac, tako da je zašutio i ostao bez komentara, a navodno nije mu više mogao pomoći niti župan, koji je svim silama pokušao opravdati riječi svoga stranačkog šefa. Kaže da se to tako Hrgu nije do sada nikada dogodilo, a i predstavnici drugih stranaka sada malo drugačije gledaju na sveukupno stanje u gradu, jer konačno vide da postoji netko u jakoj političkoj stranci koji jasno pokazuje da nema namjeru povlađivati Hrgu i samo klimati glavom. Takvoga izuzev Marijana Vukovića do sada u gradu nije bilo, ali Marijanova stranka je marginalna i to nije predstavljalo neku ozbiljnu opasnost vladajućima, ovo sa Majdakom i SDP-om je ipak neka druga priča.

    1. trx piše:

      Građanin, ovo što ti pišeš ne isplati se komentirati…

  20. Brankica Knok piše:

    da svakako, svakako…dozvole dobiju svi koji prilože sve dokumente i plate svoje obaveze propisan zakonom i to u roku par dana ( za zakonski rok je, ak niste znali, mjesec dana od zadnjeg donjetog dokumenta u spisu – ne od prvog , nego zadnjeg pridošlog ili donešenog.

  21. malena piše:

    Crni pero je dobro rekao da ste svi vi za K i da samo mlatarite praznu slamu i tak je svejedno ko je u kakvom savjetu jer od toga svega nema niko osim vas samih koristi. primite se nekog posla i radite nekaj, a politiku ostavite za neradnike osim ako i sami to niste. Ujedno srdačne čestitke mojem bivšem učitelju iz gimnazije prof. Ledinskom na niti jednom javljaju u saboru ove godine. Nasmijalo me jednako kao i govori HSSovog saborskog zastupnika.

  22. Better piše:

    Vrijeme da zabranimo komentare na portalima. Znate zašto.
    http://www.netokracija.com/komentari-portali-zabrana-58646

    “Komentari su iznimno bitan dio tekstova na internetskim portalima, često i nerazdvojiv. Ponekad oni sami više kažu o događaju, nego što to sam tekst čini. Ponekad mu daju pravi kontekst. Ponekad prozru spin koji se pokušava servirati. No, sve se to događa tek – ponekad. Ono što se češće događa pokazivanje je netolerantnosti. Frustracije. Nepoznavanja teme. Nepismenosti. Sve u svemu – nimalo lijep prizor.”

  23. sdpfuker piše:

    Čini se da se admin Križevci.info javlja samo u slučaju kad se komuniste pljuje

    1. Dudek piše:

      Tebi opet nije jasno da su stariji članovi svih političkih stranaka bili članovi saveza komunista i omladine i funkcioneri partije, ali amnezija je sasvim razumljiva, naime, istina boli.

  24. Forumaš piše:

    Gospodine “Crni Petre”, pijanac ako se i napije, drugi se dan otrijezni, ali zloban i zao čovjek takav ostaje cijeli život. Usput u Forumu mladih SDP-a nema pijanaca, ali ima profesora, doktora, magistara, inženjera, studenata… sve u svemu normalnih mladih ljudi koji ponekad odu i u Cris. Naravno da mnogima u ovom gradu smeta što nas ima, i što se međusobno družimo, ali usput i ukazujemo na probleme ovog grada, na nepotizam i druge negativne pojave koje se šire, svjesni smo da nismo bezgrešni, ali tko jest gospodine Petre? Lijepi pozdrav

    1. BOG TI MATER piše:

      kakvi SDP- ovci?
      da i naše VOLJENE KRIŽEVCE pokradete?
      dođi u subotu pred dvoranu u pol 9 pa da to riješimo sve.

      1. Forumaš piše:

        Kaj buš imal v rukama, cvetek, golubicu, pušku, toljagu, kakvog mladog “klokana” na uzici ili Hrgovu sličicu, tek tolko da te prepoznam. Nemamo mi više kaj krasti, sve što se moglo pokrasti ste pokrali bagro seljačko-HDZ-ovska. Koliko tisuća eura ste platili za mjesto u Saboru? O čemu laprdaš klokane?

  25. kumic obajgor piše:

    ovi krizevci i kojekakvi klokani i serifi i likovi iz bajki u ovom gradu oslo sve u k,,,,.vele stari ljudi jebac jebe guzica ga zebe,,neka zebe bitno da se jebe,,e tak ,mislim da ovakvi likovi mjenjolikovi pola njih tu niti netreba bit gde jesu,,kojekakvi se uvalili dobro pa sad imaju moc tlaciti druge,,al za drugo ni nismo,,,radi ovakvih i kojekakvih sprdacina mladih politicara ljudima se oce srati,,al to sad nije bitno bitno je to da jebac jebe a guzica zebe

  26. Alan Josip Odorčić piše:

    Blebetko, Moja ekipa je maknuta 2002. godine dolaskom Sanadera na čelo stranke. Dakle oni koji su tada ostali u stranci predali su ju, doduše polako ali sigurno, HSS-u…

  27. The Flash piše:

    Ovdje se svi kriš – kraš prepucavaju po pitanju političkih boja, a nitko ne vidi da “Mladi HSS – ovac” ima problema sa gramatikom i osnovama hrvatskog jezika. A, kao, Veliki Hrvat. Mislim, živio web kao politička arena, ali zbilja su svi uzduž i poprijeko odlutali. Remember, small things DO COUNT!

    1. Slatki piše:

      Ovaj mladi Hss-ovac upravo je izgubio mijesto u stranci jer nije se dobro kurčiti da se njima ništa nemože jer svemu lijepom doće kraj

  28. Crni Petar piše:

    Ja mislim da bi bilo najbolje da je u savjetu mladih barem 5 SDP-eovaca pijanaca iz crisa. Nikakva korist niti od jednih niti od drugih. ne znam niti čemu ovo sve služi uopće. Stranke treba zabraniti, a sve one aktivne u strankama u kamenolome zaposliti.

  29. Realan piše:

    Nisam ni mislio da će se itko od političkih nabrijanaca zamisliti nad mojim postom i shvatiti poantu. I dalje se nastavilo s “mlaćenjem prazne slame” !

  30. Brankica Knok piše:

    ma da svakako, sad ćemo se i vrijeđati ……pa jedina firma koja nije rasprčkana i rasprodana u ovom gradu je ona gdje ujedno radi Knok. a koja je stranka već tak dugo u ovom gradu na vlasti , pa kaj nije spriječila da se preprodaju drugi privredni subjekti , podobnima, koji su kupovali bez love i još uz to nisu nastavili poslovanje nek su samo mešetarili ? al nećemo o tome..Ja malo puno imam godina i svašta pomalo sam znam (priča se po kuloarima, ne u SDP-u, već ljudi . moje stranke, svašta oni znaju….)!

    1. slučajni komentator piše:

      Brankice, a da se ti konačno primiš svoga posla, a ne da pišeš komentare u radno vrijeme, nakon što si prvih sat vremena svoje službe bila kavicu, a onda otišla na gablec, dok ljudi mjesecima čekaju građevinske dozvole, a ti kao nemaš vremena!

    2. kalničan piše:

      Radnika se nemre kupit, pa on je kupil sve kaj se moglo u gradu, samo se pitam s kojim novcima,,bilo je to vrijeme na zakonima RH utemeljene pretvorbe i privatizacije,,,,hoćeš da ti nabrojim kaj je sve pretvoreno, ili bi ti to htjela obznaniti križevčanima!

  31. Brankica Knok piše:

    a dragi mladi , pa uvijek je netko nekom pristran i entko se nekom sviđa , a netko ne ……..ali kod vas u HSS -u se zna : već godinama ta stranka plaća glasove starima i mladima da glasaju za njih , to i drugi rade , istina , ali ovi PLAĆAJU IZ GRADSKE KASE u koju svi mi odvajamo 10 % prireza . A gradska kasa su novci za potrebe grada i svih građana , ovak ispada da je gradska kasa kasa HSS-a . A inaće je vidljivo kako rade za grad – pa sva privreda i sve javne službe su ili krepale ili će ih preseliti u veće centre! Nakon tolko godina na vlasti, već su mogli nekaj i dovući od privrede u ovaj grad! .

    1. imt533 piše:

      Za nedostatak privrede zaslužno je baš to prezime Knok….

  32. presvetli piše:

    Vidiš realan, ja sam u prvom postu spomenuo napredak grada i okolice kao i države ali to niti jedan mladi političar nije primjetio već je prvo primječeno bilo stranačko prepucavanje hdz, sdp, hss , i samo za informaciju svim mladima osobno sam apolitičan i već 15 godina izlazim na sve izbore a glas nisam dao niti hdz-u, niti sdp-u niti hss-u jer uvidjevši njihovu politiku radije dam glas kravi šarulji ili psu šarku (oni su bar zahvalni kad im daš hranu) nego ijednoj od pomenutih političkih opcija kojima je jedino u čemu su napredovali pljuvanje drugih političkih opcija…

  33. gonzo piše:

    jadna nam država s takvim mladim uradit ću kako mi kažeš političarima

  34. Realan piše:

    Jeb..alo vas međustranačko prepucavanje! Isti ste ko i ova banda u Saboru! Mislio sam da možda ima nade u mladim političarima, ali na žalost vidim da je ista bit ušla u korijene hrvatske politike! Umjesto da vršite dialog i zajedničkim snagama planirate nešto dobro za ovaj grad i Hrvatsku, vi se borite samo za svoje dupe! Katastrofa! Osuđena je ova država na propast uz ovakva “buduća pokoljenja”! Fuj!

    1. imt533 piše:

      Realan, daleko od toga da nije bilo pokušaja za zajedničke snage…ali ne ide, nema šanse…alt to je politika ove države, pljuvanje drugih političkih opcija…zar nije tako? Gdje god se okrenem čujem: ovi prije su ovo, ovi sad su ono itd….nema tome kraja,a sad, ili si unutra ako imaš želudac za to ili jebo valdu, jebo politiku, jebo sabor, jebo sve njih redom…;)

  35. gonzo piše:

    Na naslovnoj slici da igramo igru izbaci uljeza,igra bi propala……jer nema uljeza,sve je to isto s….

  36. The Flash piše:

    Jel se to meni čini ili “Mladi HSS – ovac” treba poduku iz osnova hrvatskog jezika i razlike između slova č i ć?

  37. gonzo piše:

    Jadan nam savjet mladih koji se proda za 150 kuna

  38. Blebetko piše:

    Odorčiću, pak ste ti i tvoja ekipa HDZ-ovaca uspjeli rasturiti čak i vlastitu “utvrdu” pa je sad u Križevcima HDZ smješten u HSS-ovom šatoru. No ne sekirajte se, imaju HSS-ovci dovoljno klokana pa će jednog sigurno pokloniti i HDZ-u .

  39. Korjenčić piše:

    Jake snage HSS-a i HdZ-a već odavno nastupaju zajedno, zapošljavanje po stranačkoj pripadnosti je nešto što će sigurno uskoro doći na dnevni red tamo gdje treba 🙂 . Mladi HSS-ovac, pak vama nitko ništa niti neće, vi ste i tak bezglava djeca. Alene, kako HDZ nema mladež, pa ima zajedničku sa HSS-om i zovu se “Gradski savjet mladih”, devet HSS-ovaca i dva HDZ-ovca, potpuno dovoljno

    1. karlo piše:

      samo je jedna hdzejka,babićka,ovi su drugi svi hssejci, al sve je to isto

  40. petrito piše:

    DOBRO KAŽETE. ZA PREDJEDNIKA HDZ-A ILITI ISPOSTAVE HSS-A U KRIŽEVCIMA IZABRAN JE MATO DEVČIĆ,NJEGA SU KOREN I HRG NEDAVNO ZAPOSLILI. ON NE SMIJE SADA NITI PISNUTI,JER BUDE ODMAH CIPELA RADILA.

  41. mladi hss-ovac piše:

    ne može nam nitko ništa 😀

  42. Alan Josip Odorčić piše:

    nažalost nema svatko “utvrdu”, nema ju mladež HDZ-a, a niti HDZ u cijelosti…, haha…

  43. karlo piše:

    al taj savjet mladih uopće raspravlja na vijeću o bilo čem ili samo o egzotičnim životinjama, uberu dnevnice i sjede kao bikovi ak smo već na životinjama

  44. Marsovac piše:

    Mladi HSS-ov “Klokan” na čelu savjeta mladih!? E to vam je kod vas na zemlji baš tako, kada netko ima pametnog predsjednika kao što je Hrg, onda se lijepo formira “gradski savjet mladih” u koji većina u Gradskom vijeću izabere sve svoje… Tko kriv glupim SDP-ovcima što troše svoj novac od članarina na Forum mladih SDP-a, Hrg i HDZSS znaju da ima love u gradskom proračunu, a znaju i način na koji da ga troše njihovi — jednostavno ne nazoveš svoju mladež “Mladi HSS-a ili HDZ-a” već “Gradski savjet mladih” i uvrstiš ih u gradski proračun… pa nek djeca lumpaju, nek tuku policiju, nek nazivaju viječnike klokanima … ipak su oni budućnost HSS-a

  45. karlo piše:

    dobro veli destiny, održani su izbori u hdzu u kž, a nitko ne zna ko je predsednik i ko je još izabran-valjda se sve održalo u okrilju tajnosti i mraka, dajte vi infovci saznajte,jer se pripoveda da su hrga zbrali za predsednika hdza,jer gledam hss-katanović,sdp-majdak, a hdz-?

    1. Kiki piše:

      a HDZ opet Hrg… 🙂
      Čemu dupli trošak, dovoljan im je jedan zajednički predsjednik i dva vjerna mlada vučića poteklih iz Savjeta mladih tipa Katanović…

  46. destiny piše:

    Ako je sada hdz postao podružnica hssa, tada su svi do jednoga u savjetu hssovci. Kažu da pola svoga proračuna potroše na svoje dnevnice,pa zar to ne bi trebao biti volonterski doprinos mladima u Križevcima!!!!!

    1. Slatki piše:

      Taj savjet mladih treba ukinuti pa koga oni savjetuju osim kaj troše novce

  47. Brankica Knok piše:

    e , moram se umiješati …portal Križevci nas informira i o nekim drugim i zanimljivim temama važnima za grad dok na stranicama grada Križevaca uglavnom tekuće i suhoparne informacije , ali uglavnom u smislu hvalospjeva gradskom vodstvu . pametnome dosta.

    1. mladi hss-ovac piše:

      da, da Brankice točno tako… a sa tim informacijama kasni po tjedan dana, dok je nešto što se tiće sdp trenutno objavljeno…ali nije da me to dira, ovaj portal već dugo vremena smatram pristranim…tako da mi je to normalno…o pameti nećemo..;)

  48. presvetli piše:

    Opla, mladi hss-ovac je nabrijan i traži utvrde 😉
    Istina je bolna i vidi se u saboru RH po broju zastupnika koji je sve manji, međutim nije bitan napredak grada i okoline kao i države već je bitno naći utvrde i dobro pljuvati – btw ovo se odnosi na većinu političara starih a i mladih…

    1. mladi hss-ovac piše:

      jedini mladi koji su nabrijani u ovom gradu su mladi sdp-ovci…
      presvetli, što se tiće sabora, pokri se po glavi i šuti, jer ovo što radi ova vlada nema veze sa zdravom pameću…mi ne bježimo od istine, kao niti od toga da je baš taj jedan zastupnik u saboru križevčanin, kao ni od toga da pobjeđujemo u Križevcima punooo godina…a gdje su vaši uspjesi, gdje su to križevački sdp-ovci???

      1. Zetor piše:

        Dečec, zadnji koji bi trebali kritizirati ovu vladu ste vi iz HSS-a, velika govna i prodane duše, Koren, Hrg, Pankretić i Frišćić uništili su stranku i državu, zahvaljujući njima i vama koji ih podržavate je Sanader sa HDZ-om dokusurio državu. U Križevcim a ste lako pobjeđivali kada niste imali oporbe, kada se je cijeli mandat šutjelo o vašem lopovluku. Vidjeti ćete na slijedećim izborima kako ćete proći …

  49. mladi hss-ovac piše:

    Ali zato je portal Križevci info SDP-ova “utvrda”….svako neku utvrdu ima…;)

Komentari su zatvoreni.