Večeras u Zagrebu podravsko-prigorska humanitarna fešta

Udruga_studenti_Koprivnicko-krizevacka_zupanija_ukrasi_prigorsko-podravska_festaUdruga studenata Koprivničko-križevačke županije po prvi put organizira Podravsko-prigorsku humanitarnu feštu, koja će se održati večeras u Zavičajnom klubu Podravec, u Ilici 75 s početkom u 21 sat. Vrijedni studenti su izradili prigodne i kreativne ukrase koje će tom prilikom izložiti i davati za dobrovoljni prilog, a prikupljenim sredstvima će pomoći obiteljima iz županije kojima je pomoć najpotrebnija. U sklopu zabavnog programa nastupit će poznati komičari Vid Balog i Pajo Kanižaj.

– Svi znate da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, najveselije doba godine. Da bismo uveselili ove dane i ljudima kojima nije do osmijeha, odlučili smo humanitarnom akcijom vratiti istima osmijeh na lica, ističe u pozivu Matija Matus, jedan od organizatora.

– Naime, u suradnji s Crvenim križom i Caritasom, u sva tri grada – Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima smo odabrali tri obitelji kojima je statusna situacija veoma loša i pokušat ćemo im donirati barem one najosnovnije namirnice koje su potrebne za egzistenciju, istaknuo je Dean Perko, predsjednik Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije, za portal Koprivnica.net.

20 godina CSF
Vezano
5 komentara

Komentari su zatvoreni.