Utvrđena lista reda prvenstva za županijske kredite studentima

Povjerenstvo_za_kreditiranje_studenata_KCKZZPovjerenstvo za kreditiranje studenata Koprivničko-križevačke županije utvrdilo je i prošli tjedan objavilo Listu reda prvenstva za dodjelu studentskih kredita Koprivničko-križevačke županije u akademskoj godini 2013./20014. Pravo na studentsko kreditiranje ostvarili su redovni i izvanredni studenti s prebivalištem na području županije neprekidno najmanje dvije godine prije objave natječaja, a koji studiraju na hrvatskim ili europskim visokoškolskim javnim ustanovama ili ustanova s pravom javnosti. Lista obuhvaća 12 studenata poslijediplomskih studija i 140 studenata preddiplomskih i diplomskih studija.

Prednost kod dodjele kredita studentima na preddiplomskom i diplomskom studiju ostvarili su studenti viših godina studija, višeg prosjeka ocjena u prethodnoj godini obrazovanja te studenti deficitarnih zanimanja (doktor medicine, profesor fizike, profesor matematike, magistar farmacije, profesor engleskog jezika i profesor njemačkog jezika).

Studenti kojima je odobren studentski kredit Koprivničko-križevačke županije dužni su javiti se u najbližu poslovnicu Podravske banke d.d. i podnijeti zahtjev za sklapanje ugovora o studentskom kreditu, najkasnije do 31. prosinca 2013. godine. Studentski krediti isplaćivat će se u suradnji s Podravskom bankom d.d. Koprivnica u iznosu 700,00 kn mjesečno, odnosno 8.400,00 kn godišnje, a za poslijediplomski studij korisnicima su odobreni krediti u iznosu od 50%  školarine.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar

Komentari su zatvoreni.