Večeras DJ Oli Dobolli u Klubu kulture

Oli_Dobolli_Oliver_Linzbauer_Klub_kulture_DJ_KrizevciDJ Oli Dobolli, pobjednik hrvatskog i sudionik svjetskog natjecanja Red Bull Thre3style dolazi u Križevce proslaviti osam godina rada Kluba kulture i to desetak dana nakon povratka iz Toronta – zagrijan, nabrijan i spreman za prigodno obilježavanje osmoljetke križevačkog središta nezavisne kulture. Oli je u Torontu završio u polufinalu, a najbolji mix gledao se kroz pet osnovnih elemenata – to su kreativnost, tehnika miksanja, originalnost tj. odabir glazbe, ponašanje na sceni i reakcija publike. Početak programa je zakazan za 23 sata, a ulaz je slobodan.

Oli Dobolli na hrvatskoj DJ sceni radi od kraja devedesetih godina. Kao DJ nastupao je diljem Hrvatske, čest je gost i u Sloveniji, BiH, Makedoniji, a prateći Edu Maajku kao službeni DJ prošao je gotovo cijelu Europu. Tijekom godina promijenio je više rezidencija i klubova (Kset, Piranha, Gjuro2, Aurora/Primošten, Gallery). Osim klubova, Oli je dugi niz godina bio aktivan na radijskoj sceni, kao glazbeni urednik na Radio Studentu i Hrvatskom Radiju 2.
Oli Dobolli dobitnik je nacionalne glazbene nagrade “Zlatna Koogla” za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine, a kao izvanredni predavač sudjelovao je i na hrvatskoj Tuborg Music DJ akademiji. Stilovi glazbe: mash-up & club classics, hip-hop, r&b, funk, soul, disco, dancehall, house!

20 godina CSF
Vezano
1 komentar

Komentari su zatvoreni.