Vlasta Kliček osuđena na godinu i osam mjeseci zatvora

Vlasta_KlicekVARAŽDIN – Nestanak nekoliko stotina tisuća kuna s računa križevačke Turističke zajednice, otkriven u proljeće 2011-te, dobio je epilog presudom Županijskoga suda u Varaždinu. Sutkinja Melita Mioč Felak njome je bivšu direktoricu Vlastu Kliček osudila na jedinstvenu i bezuvjetnu kaznu zatvora u trajanju od godine i osam mjeseci, a člana Skupštine zajednice Valentina Puževskog na šest mjeseci uvjetno. Kliček je proglašena krivom za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje službene isprave, a Puževski za pomaganje u zlouporabi povjerenja.

Valentin_PuzevskiKako je obrazloženo, bivša direktorica križevačke Turističke zajednice tijekom 2009-te uzela je s njezinog računa za pokriće osobnih dugova iznos od 374.500 kuna, od čega je dio vratila. Presudom joj je naloženo plaćanje skoro 293 tisuće kuna Turističkoj zajednici Grada Križevaca u roku od 30 dana po pravomoćnosti presude.(RKC)

Vezano
24 komentara
  1. kiki piše:

    Lep k’o Greh bi po tome trebal dobit 166 godina i 7 mjeseci.

  2. tomo piše:

    ne mogu vjerovati, Puževski, koji se čini super, i onako kako sam ga ja upoznao, ono, paf…šta je sad to? kao čovjek vjernik…eto ga na…jako lijepo s kakvim ljudima svi živimo, užas.

  3. vl piše:

    ne mogu /po/vjerovati!

Komentari su zatvoreni.