Napao policajca u noći s četvrtka na petak

stop_policija_kontrola_prometaPolicijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su u petak kriminalističko istraživanje nad hrvatskih državljaninom rođenim 1993. godine s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu. Kako se navodi u priopćenju, sumnja se da je osumnjičenik 15. studenoga oko 1 sat u Križevcima u Koruškoj ulici tijekom policijskog postupanja fizički napao policijskog službenika rođenog 1970. godine, na način da ga je udario šakom u glavu i rukama uhvatio za vrat i prsište. Policijski službenik je odbio napad, a uz pomoć dva policijska službenika osumnjičenik je savladan uz uporabu sredstava prisile – tjelesne snage i sredstava za vezivanje. U priopćenju se dalje navodi da je policijski službenik lakše ozlijeđen, a protiv osumnjičenika, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg, podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Vezano
16 komentara
 1. Zimbo piše:

  Misliš dedekov sinek ili sinekov sinek?

 2. dinosaur piše:

  Renato Novosel, tatin sinek….

 3. krizevciinfo piše:

  Ovdje objavljene informacije su dio policijskog priopćenja, gdje identitet osumnjičenika nije naveden: http://koprivnicko-krizevacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=172831

 4. vvvvvvvvvvv piše:

  da, o kome se radi? inače me ovakovi članci podsjećaju kak su se razgovarale naše bake; rekla je jedna žena na jednome mjestu………..

 5. trx piše:

  Zašto se skriva identitet razbojnika? Tako da se može zataškati ili što?

Komentari su zatvoreni.