Fabijan Brčić 3. na prestižnom ‘Croatia Openu’

Fabijan_Brcic_Croatia_Open_Dom_sportova_Zagreb_2013_Damir_Krajac_CROPIX_2Prošli vikend u zagrebačkom Podsusedu je održan prestižni 19. Croatia Open, međunarodni turnir u taekwondou koji je u do sada najjačem izdanju okupio čak 1300 natjecatelja iz 30 zemalja. Kao jedini Križevčanin nastupio je član Taekwondo kluba “Radnik” Fabijan Brčić i u teškoj konkurenciji osvojio 3. mjesto u kategoriji do 74kg.
– Zadovoljan sam, dobar rezultat, jedini sam iz Hrvatske u svojoj kategoriji osvojio medalju, istaknuo je Brčić za Križevci.info, napomenuvši da će zbog više manjih ozljeda i iscrpljenosti kratko pauzirati od treniranja.

Fabijan_Brcic_Croatia_Open_Dom_sportova_Zagreb_2013_Damir_Krajac_CROPIXBrčić je u 1. kolu bio slobodan, dok je u 2. kolu rezultatom 7:3 bio bolji od Luigija Scognamiglija iz talijanskog C.S. Carabinieri. u 3. kolu je nakon izjednačene borbe tek s bodom razlike, 10:9, savladao Nijemca Martina Raoufa iz, dok je u 4. kolu za odličje s 10:7 pobijedio Majida El Hamoutija iz belgijskog ABFT Teama. U 5. kolu je s 3:7 poražen od Patricka Lemeka iz njemačkog Uckeratha. Ovim rezultatom Brčić je izborio kategorizaciju vrhunskog sportaša od olimpijskog odbora za aktualnu sezonu. Brčiće trener u TKD Radnik je Zoran Jandroković.

Fabijan_Brcic_Zoran_Jandrokovic_taekwondo_DSN

20 godina CSF
Vezano
8 komentara
  1. Brankica Knok piše:

    bravo za tekvando i dečke

  2. cropoc piše:

    Bravo!

Komentari su zatvoreni.