Sutra promocija kataloga ‘Srce zelene Hrvatske’

Srce_zelene_Hrvatske_Green_Croatia_Bilogora_Prigorje_Moslavina_PosavinaTuristička zajednica grada Križevaca poziva sutra, u utorak 5. studenog 2013. u Multimedijski kulturni centar (bivši dom HV-a) na promociju turističkog kataloga “Srce Zelene Hrvatske” pripremljenog u suradnji s turističkim zajednicama s područja Bilogore, Posavine, Moslavine i Prigorja. Katalog je napravljen s ciljem bolje prezentacije kontinentalnog prostora oko Bjelovara, Čazme, Daruvara, Dugog Sela, Ivanić-Grada, Križevaca, Kutine, Siska, Vrbovca i Zagreba, gradova međusobno udaljenih pedesetak kilometara. Promocija će se održati u 9 sati, a ulaz je slobodan.

Područje središnje Hrvatske pruža mnogobrojne mogućnosti za boravak u prirodi, rekreaciju, kulturni turizam, upoznavanje tradicijske baštine, istraživanje utvrda, gradova, naselja i dvoraca, posjete muzejima, crkvama i samostanima.
– Zahvaljujući svojoj iznimnoj turističkoj ponudi, ovaj kraj pruža raznovrsne i bogate cjelogodišnje sadržaje, koji su objedinjeni u promotivnom katalogu „Srce zelene Hrvatske“ i na web stranici te vas pozivamo da se pridružite promociji i osigurate svoju kopiju materijala, istaknula je u pozivu direktorica Turističkog ureda Križevci Olinka Gjigaš.

Vezano
3 komentara

Komentari su zatvoreni.