Sutra promocija kataloga ‘Srce zelene Hrvatske’

Srce_zelene_Hrvatske_Green_Croatia_Bilogora_Prigorje_Moslavina_PosavinaTuristička zajednica grada Križevaca poziva sutra, u utorak 5. studenog 2013. u Multimedijski kulturni centar (bivši dom HV-a) na promociju turističkog kataloga “Srce Zelene Hrvatske” pripremljenog u suradnji s turističkim zajednicama s područja Bilogore, Posavine, Moslavine i Prigorja. Katalog je napravljen s ciljem bolje prezentacije kontinentalnog prostora oko Bjelovara, Čazme, Daruvara, Dugog Sela, Ivanić-Grada, Križevaca, Kutine, Siska, Vrbovca i Zagreba, gradova međusobno udaljenih pedesetak kilometara. Promocija će se održati u 9 sati, a ulaz je slobodan.

Područje središnje Hrvatske pruža mnogobrojne mogućnosti za boravak u prirodi, rekreaciju, kulturni turizam, upoznavanje tradicijske baštine, istraživanje utvrda, gradova, naselja i dvoraca, posjete muzejima, crkvama i samostanima.
– Zahvaljujući svojoj iznimnoj turističkoj ponudi, ovaj kraj pruža raznovrsne i bogate cjelogodišnje sadržaje, koji su objedinjeni u promotivnom katalogu „Srce zelene Hrvatske“ i na web stranici te vas pozivamo da se pridružite promociji i osigurate svoju kopiju materijala, istaknula je u pozivu direktorica Turističkog ureda Križevci Olinka Gjigaš.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Udruga Invalida Križevci
Udruga Invalida Križevci

Udruga Invalida Križevci liked this on Facebook.

Snjezana Vojta
Snjezana Vojta

Snjezana Vojta liked this on Facebook.

Pčelica Melica
Pčelica Melica

Pčelica Melica liked this on Facebook.