Tomislav Katanović novi predsjednik gradskog HSS-a, Branko Hrg se nije kandidirao

Tomislav_Katanovic_HSSNa redovnoj izbornoj skupštini Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS) Križevci održanoj u nedjelju u Velikoj gradskoj vijećnici odabrano je novo vodstvo. Novi predsjednik je postao Tomislav Katanović, potpredsjednici Natalija Radotović-Maksić i Dragutin Guzalić, tajnik Hrvoje Gužvinec, a blagajnica Ivana Ščetarić.
– U sastav predsjedništva prema statutu ulaze i predsjednici pet najuspješnijih ogranaka, predsjednici asocijacija te članovi viših ustrojstvenih oblika Stranke, istaknuto je u objavi za javnost.

Katanović je na mjestu šefa gradskog HSS-a zamijenio Ivana Vuka, koji je bio vrštelj dužnosti umjesto Branka Hrga otkad je ovaj početkom 2012. izabran za predsjednika stranke na nacionalnoj razini. Od stranačkih funkcija Katanović je do sada obnašao dužnosti predsjednika gradske i županijske organizacije mladih HSS-a, od 2009. bio je tajnikom lokalnog ogranka, a od ove godine i tajnik HSS Ravnateljstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo.

Branko_Hrg_Organizacija_mladih_HSS-aKako ističu na web stranicama HSS-a Križevci, novoizabrani predsjednik Katanović istaknuo je činjenicu da u ovom trenutku križevački HSS gradi novu generaciju mladih kadrova, ali da to ne bi bilo moguće bez podrške i savjeta onih koji su obnavljali HSS u Križevcima, a posebno dosadašnjeg vodstva koje je križevački HSS podiglo na razinu na kojoj se danas nalazi. Na skupštini su gostovali i predstavnici različitih organizacija HSS-a te gradskih organizacija HSLS-a, HDZ-a i HSU-a, a zanimljivo je prisustvo i sada već bivšeg šefa gradskog SDP-a Ivana Knoka.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Natasa Sladic
Natasa Sladic

Natasa Sladic liked this on Facebook.

Marija Prodan
Marija Prodan

Marija Prodan liked this on Facebook.

Dario Pepelko
Dario Pepelko

Dario Pepelko liked this on Facebook.

Hss Koprivničko-križevačke Županije
Hss Koprivničko-križevačke Županije
Boba Csik
Boba Csik

Boba Csik liked this on Facebook.