U petak u Zagrebu zabava ‘Križevačke pajdašije’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Križevačka pajdašija“ – Zavičajna zajednica građana križevačkog kraja u Zagrebu, u petak 25. listopada 2013. organizira zabavu s programom u zagrebačkom restoranu „K pivovari“ u Ilici 222. Riječ je ujedno o prvom okupljanju članova i simpatizera ove udruge nakon ljetne stanke.
– Ova zabava je zamišljena kao prilika svima nama vezanim za križevački kraj, za predstavljanje naših ljudi, proizvoda i običaja u svrhu njegove afirmacije, te da se s našim gostima zajednički provedemo i razveselimo po starim križevačkim običajima, istaknuo je u pozivu predsjednik udruge Ivan Soviček.

Uz zabavni program po „Križevačkim štatutima“ i ples, gosti će moći uživati u večeri uz vina i bogatu ponudu križevačkog kraja. S obzirom da ovaj događaj nije moguće organizirati bez naplate ulaznine, organizator je utvrdio cijenu ulaznice od 150 kuna po osobi, koja uključuje program, večeru i nekoliko pića. Predbilježbe se primaju na sljedeće brojeve mobitela: 091-46-22-396 (Soviček), 098-281-447 (Novak), 098-221-949 (Toth), 095-70-70-008 („K pivovari“).
– Pozivamo Vas da se odazovete i svojim prisustvom razveselite sve nas i da uživamo u zajedničkom druženju i zabavi, zaključuju pajdaši u pozivu.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Marko Dujmović
Marko Dujmović

Marko Dujmović liked this on Facebook.

Ren Yan
Ren Yan

Ren Yan liked this on Facebook.

Snjezana Vojta
Snjezana Vojta

Snjezana Vojta liked this on Facebook.

Hrvoje Belani
Hrvoje Belani

GRAD ZAGREB
URED GRADONAČELNIKA

DANAS, 25. listopada, oko 20,30 sati, u restoranu K pivovari, Ilica 222, gradonačelnik će prisustvovati manifestaciji Križevci (u) Zagrebu, u organizaciji Zavičajne zajednice Križevačka Pajdašija Zagreb.