U petak u Zagrebu zabava ‘Križevačke pajdašije’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Križevačka pajdašija“ – Zavičajna zajednica građana križevačkog kraja u Zagrebu, u petak 25. listopada 2013. organizira zabavu s programom u zagrebačkom restoranu „K pivovari“ u Ilici 222. Riječ je ujedno o prvom okupljanju članova i simpatizera ove udruge nakon ljetne stanke.
– Ova zabava je zamišljena kao prilika svima nama vezanim za križevački kraj, za predstavljanje naših ljudi, proizvoda i običaja u svrhu njegove afirmacije, te da se s našim gostima zajednički provedemo i razveselimo po starim križevačkim običajima, istaknuo je u pozivu predsjednik udruge Ivan Soviček.

Uz zabavni program po „Križevačkim štatutima“ i ples, gosti će moći uživati u večeri uz vina i bogatu ponudu križevačkog kraja. S obzirom da ovaj događaj nije moguće organizirati bez naplate ulaznine, organizator je utvrdio cijenu ulaznice od 150 kuna po osobi, koja uključuje program, večeru i nekoliko pića. Predbilježbe se primaju na sljedeće brojeve mobitela: 091-46-22-396 (Soviček), 098-281-447 (Novak), 098-221-949 (Toth), 095-70-70-008 („K pivovari“).
– Pozivamo Vas da se odazovete i svojim prisustvom razveselite sve nas i da uživamo u zajedničkom druženju i zabavi, zaključuju pajdaši u pozivu.

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. krizevciinfo piše:

    GRAD ZAGREB
    URED GRADONAČELNIKA

    DANAS, 25. listopada, oko 20,30 sati, u restoranu K pivovari, Ilica 222, gradonačelnik će prisustvovati manifestaciji Križevci (u) Zagrebu, u organizaciji Zavičajne zajednice Križevačka Pajdašija Zagreb.

Komentari su zatvoreni.