Promocija spota ispunila staro križevačko kino

Teo_Golub_Vektor_StudioProšli se petak iz starog križevačkog kina “Kalnik”, inače već godinama zatvorenog za filmske projekcije, opet čuo žamor okupljenog mnoštva i osjetio miris kokica. Razlog oživljavanju ovog nekad kultnog križevačkog središta “sedme umjetnosti” barem na jedan dan bila je promocija glazbenog videospota za pjesmu “Sparkle in your eyes” mladog križevačkog pjevača i kantautora Tea Goluba.

Radi se o autorskom uratku ovog osamnaestogodišnjeg gimnazijalca kojeg želje i ambicije vode prema glazbenoj estradi, a prema vlastitim riječima već ima napisanih preko osamdeset pjesama, sve na engleskom jeziku. Pjesma je snimljena u Tonskom studiju križevačkog glazbenika i producenta Krune Matusa, člana nekadašnjeg rock sastava Crno Perje, u suradnji s profesorom Goranom Kovačićem, koji zajednički s Matusom potpisuje aranžmane.

Teo_Golub_promocija_video_spota_Kino_Kalnik_KrizevciVideospot je nastao u produkciji Vektor studija koji vodi Branko Špoljar, a sniman je na više lokacija po Hrvatskoj, poput Plitvičkih jezera, Rijeke, Opatije i Križevaca. U spotu glume Lucija Katalenac i Matija Harča. Iako ga njegov produkcijski tim već javno naziva “superstarom”, mladom autoru tek predstoji dokazivanje u glazbenom svijetu, između ostalog i prvim samostalnim albumom čije je snimanje najavljeno.

Teo_Golub_Tonski_studio_Kruno_Matus

20 godina CSF
Vezano
13 komentara
  1. Aspro piše:

    Momak,svaka ti čast za trud!Nisam ljubitelj ovakvog izričaja ali s 18. godina si svakako izvrstan!Puno volje i dobre za*ebancije u daljnjem radu!

  2. prof Zlatko Kršul dipl ing piše:

    Bravo, bravo, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tako divno, predivno, puno sreće, talent je tu.
    dečko budi uporan, marljiv i strpljiv, vidjeti ćeš da će se to kad, tad vratiti

Komentari su zatvoreni.