Promocija spota ispunila staro križevačko kino

Teo_Golub_Vektor_StudioProšli se petak iz starog križevačkog kina “Kalnik”, inače već godinama zatvorenog za filmske projekcije, opet čuo žamor okupljenog mnoštva i osjetio miris kokica. Razlog oživljavanju ovog nekad kultnog križevačkog središta “sedme umjetnosti” barem na jedan dan bila je promocija glazbenog videospota za pjesmu “Sparkle in your eyes” mladog križevačkog pjevača i kantautora Tea Goluba.

Radi se o autorskom uratku ovog osamnaestogodišnjeg gimnazijalca kojeg želje i ambicije vode prema glazbenoj estradi, a prema vlastitim riječima već ima napisanih preko osamdeset pjesama, sve na engleskom jeziku. Pjesma je snimljena u Tonskom studiju križevačkog glazbenika i producenta Krune Matusa, člana nekadašnjeg rock sastava Crno Perje, u suradnji s profesorom Goranom Kovačićem, koji zajednički s Matusom potpisuje aranžmane.

Teo_Golub_promocija_video_spota_Kino_Kalnik_KrizevciVideospot je nastao u produkciji Vektor studija koji vodi Branko Špoljar, a sniman je na više lokacija po Hrvatskoj, poput Plitvičkih jezera, Rijeke, Opatije i Križevaca. U spotu glume Lucija Katalenac i Matija Harča. Iako ga njegov produkcijski tim već javno naziva “superstarom”, mladom autoru tek predstoji dokazivanje u glazbenom svijetu, između ostalog i prvim samostalnim albumom čije je snimanje najavljeno.

Teo_Golub_Tonski_studio_Kruno_Matus

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Danijela Duić
Danijela Duić

Danijela Duić liked this on Facebook.

Milan Mimi Petić
Milan Mimi Petić

Milan Mimi Petić liked this on Facebook.

Student servis Križevci
Student servis Križevci

Student servis Križevci liked this on Facebook.

Barbara Bradic
Barbara Bradic

Barbara Bradic liked this on Facebook.

Tanja Grloci Gatarić
Tanja Grloci Gatarić

Tanja Grloci Gatarić liked this on Facebook.